Gold Coast, Queensland

Hej på er!!

Inte mycket uppdatering här denna veckan men har verkligen haft fullt upp med flytten, resan och att komma in i livet här. Har inte varit lätt hahha, en sån stor förändring.
Nu bor jag numera iaf i Gold Coast, Queensland, Australien. Så sjukt.
Har varit här en vecka nu och staden är verklige superfin, finns mycket att göra och se. Vädret har dock varit lite sisådär nu de senaste dagarna, men hela nästa vecka ska det bli strålande sol vilket jag ser fram emot!!

Jag började min resa fredag 28 juni, då jag åkte mot Kastrup för att ta mitt första flyg som gick 12:20 till Singapore, 12 timmars flygning. Från singapore tog jag sedan ( höll på att missa det då mitt första flyg var försenat!! Paniken ) ett 7 timmars flyg till Brisbane.
Hade sedan bokat shuttle buss från flygplatsen till där Gold Coast, vilket tog ungefär 1 h. Kom sedan fram till lägenheten ganska sent på kvällen, och även då regnade det hahha.

Tjejerna jag bor med är supertrevliga ( 3 brasilianska tjejer ) och hjälpsamma. En av tjejerna visade mig runt i området min första dag, och vi brukar ha filmkvällar tillsammans här i lägenheten, supermysigt <33
Har fått träffa deras vänner också så har träffat en hel del brasilianare hahha, men i fredags så träffade jag även 2 svenskar vilket var så skönt, att prata svenska med någon.

Jag har varit runt mycket i surfers Paradise ( där jag bor ) då det är gångavstånd till allt, så najs. Men har även tagit tramen ( spårvagn typ ) till Broadbeach och Southport för att utforska där lite. I Broadbeach har det ett superfint och stort inomhus köpcentrum vilket är supermysigt att gå i när det är grått och regnar.
I Southport ligger min skola så tog en titt på den utifrån, såg riktigt fräsch och fin ut!! Ska bli spännande att börja där och se vad jag tycker om utbildningen. Skolan låg även när vattnet och centrum med affärer och caféer <33

Southport

Broadbeach

Imon har jag orientation i skolan vilket jag ser fram emot. Där ska man få all information osv och förhoppningvis mitt schema! Sedan börjar själva skolan nästa vecka igen, alltså måndag 15 juli!

// Towa

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Va spännande.😨
nouw.com/jenniesh
maudannlizette
maudannlizette,
Gud va roligt& spännande! Hoppas du kommer trivas😍
nouw.com/maudannlizette
Idamida
Idamida,
Så kul! 😃
nouw.com/idamida
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Så roligt!! Och fina bilder😍
nouw.com/fannybjerenius
evelinasplace
evelinasplace,
Asså så galet roligt! Snälla gör vloggar och bomba med bilder ofta här!!
nouw.com/evelinasplace
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Iiiih!!!! Så glad för din skull towa 😍 njut och lev ditt liv nu 🥰🤗
nouw.com/nikolinapettersson
happyM
happyM,
Åh men förstår verkligen att bloggen får vila lite under tiden ❤️ Såååå himla glad för dig fantastiska du ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Mmaja
Mmaja,
wow vad coolt! hoppas du har det jättebra, och det ska bli kul att följa din resa! <3
nouw.com/mmaja
Desireekujala
Desireekujala,
Gud vad roligt, lycka till! 😃
nouw.com/desireekujala
lifeofkile
lifeofkile,
Du måste berätta mer sen om din utbildning och skola! Vill veta allt! xx
nouw.com/lifeofkile