älskade benpass

Hej finisar!😄

Förlåt för kass bloggning igår men efter mötet på BUP så var jag bara allmänt nere. Hade inte riktigt lust att göra något alls.. Det gick alltså inte så jättebra där, bara att kämpa vidare helt enkelt!

Ett efterlängtat benpas är i alla fall avklarat för dagen, kändes såå skönt att träna igen, älskar😻 körde nästa precis samma pass som ni kan se på min senaste youtube video, ni hittar den här!
Får hoppas på samma grymma träningsverk som förra gången😈

provade en ny questie ( igen🙈 ), denna gången i smaken peanut butter supreme. Den var god och enligt mig så kunde man känna jordnöttssmaken, men favoriten är fortfarande chocolate chip cookie dough😏

den får 3/5 stjärnor av mig☝🏽️

lunchen efter passet ---> kyckling, ris & avokado😻🙌🏽

// Towa

Gillar

Kommentarer

stalnacketraning
stalnacketraning,
Härligt att passet gick bra! ☺️❤️
nouw.com/stalnacketraning
erikssontowa
erikssontowa,
Ja verkligen!😄❤️
nouw.com/erikssontowa
Bea
,
Vilken fin och inspirerande blogg du har! Får man fråga vad för sorts ätstörning du har/har haft? Du behöver såklart inte svara. Men får du lov att träna så mycket sön du ändå gör? Jag sitter själv i ungefär samma sits nämligen, men är inte underviktig ens och jag får inte träna av BUP.. Aja, ta hand om dig!
erikssontowa
erikssontowa,
Tack fina du! Jag hade diagnosen anorexia. När jag först "började" hos BUP så var jag så pass underviktig att jag inte fick träna, fick inte göra mycket som involverade rörelse om jag ska vara ärlig. Fick inte vara med på skolidrotten osv. Men när jag sedan gick upp lite så fick jag mer och mer tillåtelse att börja träna, då det är ett intresse jag har som jag älskar! BUP är nog väldigt försiktiga med det här med träning, då många tror att man vill träna för att gå ner i vikt, inte tvärtom. Vill liksom bevisa att jag kan träna och faktiskt gå upp i vikt, bygga muskler. Men anledningen till att de inte låter dig träna är nog för att de är rädda att du ska gå ner i vikt. När man tränar så behöver man ju äta mer mat, och det kan vara svårt för vissa.
Vet att det är skitsvårt, men försök att bestämma dig för att bli frisk, bestäm dig för att gå upp i vikt! Och om träna är något du vill hålla på med så kommer det, kämpa bara på! Kram❤️❤️
nouw.com/erikssontowa
emmabergendahl
emmabergendahl,
Keep on fighting! ☆ ☆
nouw.com/emmabergendahl
erikssontowa
erikssontowa,
Emiliaoliviasss
Emiliaoliviasss,
Gott det ser ut 😍 körde också ett benpass idag! Kram
nouw.com/emiliaoliviasss
erikssontowa
erikssontowa,
det var supergott! Åh, hoppas att det gick bra, kram<3
nouw.com/erikssontowa