man har ju en gräns

Hej fina ni!

Jag är inne i en halvdålig period, och har varit det ett tag även om det inte verkar så. Jag är duktig på att ”gömma” det, skulle jag säga.
Men jag känner mig liksom orkeslös, både fysiskt & psykiskt, varje dag. Att stiga upp på mornarna, äta frukost, göra mig iordning & gå den korta promenaden till busshållsplatsen för att åka till skolan är tufft nu, tuffare än vad det brukar. Folk försöker peppa med att det bara är några veckor kvar nu i skolan, men det är forfarande tufft. Jag förstår inte varför man har så mycket skolarbete såhär i slutet, jag orkar typ inte mer. Jag tror det är mer än skolarbete som ligger bakom mitt dåliga mående just nu, men det är förmodligen en stor del av det.

Man har ju liksom en gräns. En gräns på hur mycket man faktiskt orkar, och min gräns känns nådd nu.

// Towa

Gillar

Kommentarer

monday morning

Godmorgon!

Hoppas att ni haft en bra helg <33

Själv har jag haft en ganska ångestladdad helg tyvärr, och tror det kommer fortsätta nu in på skolveckan.. Idag lär bli en tuff skoldag, men ska kriga mig igenom den, lovar. Får förhoppningvis reda på hur det gick för mig på det stora psykologi provet idag, är så nervös, jag har så höga krav på mig själv. Varför?

Aja, jag hoppas ni får en riktigt bra dag, kram 💗

Dagens kort:

// Towa

Gillar

Kommentarer