Jag är så trött på alla måsten

Jag har inte diagnosen anorexi längre men jag har fortfarande dagar då jag mår dåligt över mat, träning och all hets som hör där till och det kan påverkar min vardag. Det går i perioder, ibland långa och ibland korta.

Jag är så trött på ”måsten” och all hets kring just träning och mat. Jag förstår inte, varför har det blivit så på sistone? Minns inte att det var såhär mycket hets kring dessa ämnen när jag var yngre utan att det verkligen har kommit nu? Jag är så trött på att höra ”ska du verkligen äta det där?” eller ”klart du ska träna 2 pass idag, jag tränar 3 ibland”. Ja jag fattar att folk tänker på att förbättra folkhälsan hit och dit och att ”barn och ungdomar rör på sig för lite” och att de jobbar runt det.
Men, man måste faktiskt också förstå att det också kan vara åt andra håller. Att unga rör på sig för mycket och äter för lite och inte vågar vila, just pågrund av allt som sägs. Barn och unga är lättpåverkade. Det finns folk som kämpar med sina hjärnspöken och måste ta tag i det psykiska och bli friska där.

Jämför dig inte med andra. Bara för att ”alla andra” ( aka alla i ditt instagramflöde ) tränar 6 dagar i veckan så behöver inte du göra det om du inte vill. Kanske dags att börja avfölja och istället följa konton som påverkar dig positivt istället?

Gör vad fan NI vill. Kram <33

// Towa

Gillar

Kommentarer

snacking

// Towa

Gillar

Kommentarer

work mode

// Towa

Gillar

Kommentarer