ett brutalt benpass

Hej!

Igår körde jag och Lisa ett brutalt benpass och kan lova att det känns idag hahha... Det var fokus rumpa / baksida lår och vi fick inspiration från Anna Stålnacke.

Gårdagens benpass fokus baksida lår / rumpa:

- Hip thrusters 10 set ( satte PB här!! Bara denna övningen tog nästan en timme hahha, så jäkla tufft men roligt )

- raka mark 3 set

- cable squats ss hyperextension

Trots enbart få övningar så tog passet ca 2 timmar och fick grym kontakt! Hip thrustern var helt klart tuffast och redan efter 5 set så brände det rejält. På bilden kör jag med 60kg.

Testa!!

// Towa

Gillar

Kommentarer

what keeps me going

Detta är en stor motivation faktor för mig. Att kolla tillbaka på gamla bilder och jämföra med nya bilder och se hur långt man faktiskt har kommit, helt sjukt vilken motivation det ger till att fortsätta. Jag har kommit så otroligt långt och jag ska komma ännu längre. Jag älskar och brinner för detta och jag vill hjälpa andra att nå denna känsla, oavsett om det är viktuppgång eller viktnedgång. Jag brinner för det psykiska också och jag vill få andra att må bra, på riktigt.

// Towa

Gillar

Kommentarer

Europa roadtrip

Throwback till göra sommaren då vi bilade i Europa. Vi besökte Tyskland, Frankrike, Italien & Monaco. Vi hyrde ett superfint hus i Italien precis vid vattnet, åh vad jag saknar det.

Italien: varmast, godast mat

Frankrike: vackrast, bergen var så otroligt fina. Och Nice var superfint!

Monaco: lyxigast

// Towa

Gillar

Kommentarer