benpass fokus baksida lår / rumpa

Wow vilket grymt benpass jag fick till igår, känns otroligt mycket idag hahha, precis som det ska! Motivationen till att träna just ben har ju som sagt verkligen gått fram och tillbaka för mig, vissa perioder är det svinkul mesans vissa perioder är det skit tråkigt och allt jag vill träna är överkropp, hahha. Just nu tycker jag att det är grymt kul att träna ben, hoppas det håller i sig <33

Benpass fokus baksida lår / rumpa:

- liggande benpress ss DB squats

- sittande baksida lår maskin ss raka mark DB

- enbenspress i sidoläge ss smal sittande benpress

- hip thrusters i leg extension maskin

- utfall med rep i cable

- sumomark

​Hoppas att ni får en bra söndag! <33

// Towa

Gillar

Kommentarer

morning cardio

Godmorgon!

Startade min fredag med ett cardiopass på gymmet vilket var såå skönt. Det var längesedan jag ENBART körde cardio, brukade ha ett pass i veckan förr där jag endast gjorde det, men slutade för ett tag sedan. La istället in 10-20 minuter efter vissa styrkepass, men på något sätt så tycker jag nog att det är skönare att verkligen separera kondition och styrka, ha olika dagar för det. Men det är ju en indivudell grej, man får köra på det om funkar bäst för sig själv helt enkelt 💗

// Towa

Gillar

Kommentarer

todays

Hej på er!!

Torsdag och ( redan?? ) snart helg igen, tiden går såå snabbt känns det som och hur sjukt är det att det bara är drygt 3 månader kvar av 2018? Min allra sista hösttermin i gymnasiet är snart slut?

Torsdagar är riktigt sköna för min del då jag slutar redan vid 12, vi har dessutom inga super tråkiga ämnen enligt mig den skoldagen heller vilket är najs!

Atm sitter jag och skriver på min psykologi analys och senare blir det en skön promenad tror jag. Gick en runda på kvällen igår och det var sådär härligt & lagom höst kallt, tycker det är riktigt skönt sålänge man klär på sig ordentligt faktiskt.

Hoppas att ni har en bra torsdag! 💗

// Towa

Gillar

Kommentarer