marklyft - benpass

Hej!

Har haft en bra dag trots uselt väder vilket brukar göra mig på sämre humör hahha. Fick nämligen veta att jag har klarat matte kursen, så nu är jag helt klar med matte, behöver alltså inte ha någon mer matte alls resten av livet 🙏🏽 Vi fick dessutom sluta tidigare och jag rev av ett benpass därefter på gymmet som gick riktigt bra! Började med marklyft, där jag kände mig liiite svag idag, men det gick ändå bra! Fortsatte med liggande benpress, benspark, utfall mm.

Kom hem och käkade gomiddag i form av kyckling, klyftpotatis & fetaost ( 😍😍 ), och det blir en lugn fortsatt kväll!
Blir kvällsmål framför Netflix om en stund, innan jag sedan ska sova då det blir morgonträning imon, börjar inte förens 09:45😄

Hoppas att ni har haft en bra dag!

// Towa

Gillar

Kommentarer

mental breakdown

Dessa senaste veckorna och dagarna har varit tuffa. Tror skolan är den största anledningen, så mycket stress, press & ångest vilket leder till att jag faktiskt rent ut sagt mår dåligt. Blir utmattad, inte fysiskt men psykiskt. Idag mådde jag inte alls bra, jag orkade liksom inte mer. Stannade hemma ifrån skolan i hopp om att må lite bättre men då bildas en ny ångest, över det man kanske missar. Det har helt enkelt varit en usel dag och månad typ, men jag har bestämt mig för att försöka släppa det. Det är faktiskt inte mycket kvar av denna terminen i skolan och nästan alla prov, i lämningar & redovisningar är ju gjorda.

Imorgon kommer bli en bra dag. Har en ganska kort skoldag följt av ett efterlängtat benpass, längtar🙌🏽

// Towa

Gillar

Kommentarer

snacks tips

Innehåller affiliate-länkar

Bars, här är favoriterna👇

Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

Sockerfritt godis från pandy protein:

Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

Nötter, favoriterna är dessa ifrån anyday nuts, såå goda!😍

// Towa

Gillar

Kommentarer