en lista

I mina öron när jag tränar? Brukar bara lyssna på musik under uppvärmningen eller när jag kör kondition! Och då är det en väldigt konstig blandning av låtar hahha.

I min träningsväska? Vattenflaska, skor, hårsnoddar, banan/riskakor/proteinbar, handduk, träningskläder, hörlurar, mobil, duschtvål, borste

Favoritmuskel att träna? Det varierar! Men just nu är det axlar, ben och rumpa.

Favoritmat? Svårt att välja! Men älskar lax, kyckling, köttfärsbiffar.

Mina inspirationskällor? Har grymt många! Skulle säga att det är de flesta bloggar jag följer och även många på instagram. Miranda Källhage t.ex.

Favoritidrott: älskar ju gymmet, men annars cheerleading. Det är den sporten jag går på hahha.

Mitt bästa kosttips? Ha inte några strikta förbud. Ät det du gillar i lagom mängd, mat ska vara gott och man ska kunna njuta av det!

Favoritmellis? Supersvåra att välja hahha! Men kvarg med toppings, nötter, frukt mm.

Då tränar jag allra helst? Älskar att träna på förmiddagen! Dock så händer inte det så ofta p.g.a skola, men annars typ runt 4-6 på kvällen/eftermiddagen.

Favoritlivsmedel? Kyckling, lax, kvarg, havregryn, ägg, frukt, mörk choklad, bulgur, avokado

En fredagskväll unnar jag mig gärna? Mörk choklad / raw choklad, nötter

Hälsa för mig..? Är att ha en balans mellan allt i livet. Gör det du älskar!

Min favoritfrukost? Tror det är havregrynsgröt med ägg, banan, hallon och en massa frön!

Min idrottsbakgrund? Har testat på de flesta sporter. Gymnastik, dans, karate, pingis, tennis, badminton mm. Gick på fotboll i ganska många år när jag var yngre, dock så slutade jag. Går just nu på cheerleading och gymmar.

Finns det någon träningsform som du är nyfiken på att testa? Crossfit hade varit kul!

Tränar du helst på gym eller hemma? Gym.

Styrka vs Kondition? Styrka. Men en mix av både gillar jag!

Tränar du med eller utan sällskap? Tränar typ alltid själv. Sen händer det att min pappa eller bror hänger med till gymmet, men vi tränar ju inte tillsammans.

Hur länge har du tränat? Om man syftar på gymmet så kanske jag började när jag var runt 13? Fast då körde jag endast kondition. Började med styrketräning mer seriöst när jag var 15.

Ditt bästa träningstips? Gör det du tycker är roligt! Kör ditt eget race och bry dig inte om vad alla andra tycker.

// Towa

Gillar

Kommentarer

dämpa ångest?

Ångest. En känsla jag ( och väldigt många andra där ute ) upplever ofta. Jag har dagar då i princip allting flyter på hur bra som helst, men har även de dagar då allt känns skit. Ofta är mina dagar nånstans där emellan. Brukar nästan alltid vakna upp på morgonen och känna mig någorlunda glad. Äta en supergod frukost följt av lunch, mellis, middag, kvällis och faktiskt njuta av det. Men vissa dagar så blir allt bara riktigt jobbigt och ångesten är otroligt svår att hantera. Och det gäller absolut inte bara mat, det finns så mycket annat också. Hur ska man hantera ångesten? "Skjut iväg tankarna" "skaka av dig det" " tänk på något annat". Det är inte riktigt så lätt. Själv vet jag inte alls hur jag hanterar den. Att låsa in sig på rummet och gråta känns ju inte som den bästa lösningen..
Vet att dessa sakerna funkar för vissa:

● läsa
● måla
● gå på en promenad
● lyssna på musik

Jag antar att man får hitta sin egna sak, som hjälper en att tänka på annat.
Har ni någon sådan sak som får er att tänka på annat när ni mår dåligt?

// Towa

Gillar

Kommentarer