​hej!! Har ju börjat skolan nu, och hittills älskar jag det! Hittat jätte trevliga människor och jag tycker att det är dö naja att man inte läsår alla ämnen samtidigt. Har liksom inte no, samhälle, religion eller något sånt nu, F1 nice ;) 

Har även haft min första fotolektion idag och jääklar vad spännande det känns, är as taggad på resten av läsåret, tbh! Börjar 8.30 imorgon med engelska så det blir bra, tycker faktiskt inte att engelskan är såsåså hemskt (???), vi ska intervjua en klasskompis imorgon och sedan skriva ett reportage om den. Det blir ett samarbete mellan foto, engelska och mediaproduktion eller media samhälle och kommunikation. Kommer inte ihåg hehe. Men oavsett, så verkar det vara ett fett roligt projekt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Försöker packa till Grekland!! Går ju iofs inte så bra så vet inte varför de glada utropstecknen. Men men. Vet liksom inte om man ska ha skjortor på sig eller om linnen är grejen när det är as varmt. Eller ska man bara gå i bikini? Kjol? Klänning????? Vet ej. Och hur mycket ska man packa? 7 olika outfits är väl att ta i men samtidigt vill man ju va stylish på semester, inte sant? Man vill ju inte sluta upp i mjukisshorts och ett vitt hm linne varje dag. Vi får helt enkelt se hur det går med packningen. Vi kanske till och med hörs innan vi åker? Åker på lördag och kan försöka komma ihåg att posta något kul innan dess! Ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

Någon slags lunch häromdagen!!

En lunch dagen efter!!

De två första bilderna- fin himmel! Tagen med typ en minuts mellanrum. // en bild på islatte jag drack imorse

Mitt rum innan/ efter jag städade

Jag//vattenmelon

Likes

Comments

Vi är i Berlin nu och för några dagar sedan var vi i Amsterdam. I Berlin har vi hunnit:

Kollat på fina träd // ätit god falafel

Kollat på ännu fler byggnader, i neukölln // och vid arkona plats (tror jag det heter) i prenzlauer berg

Varit på en bar som vi varit på tidigare, en favorit kan man säga. Ligger i ett ockuperat hus vilket är det man ser på bilden. Så himla fint // ätit frukost ute på ostfee

Varit i en park där det låg en järnväg innan, som de låtit vara kvar

Varit i Kreuzberg och fikat // köpt frukt

Köpt nya Levis jeans // uppskattat utsikten från vår lägenhet

Likes

Comments

Har jobbat mer sen sist vi hördes. Har firat midsommar med min familj i hstad. Har även hunnit vara med kompisar och fira ens 11-årsdag. I framtiden har jag några planer; hstad igen i helgen fast med pappa. Sedan eventuellt campa och jobba lite till. Fira födelsedag i Amsterdam och sen vidare till Berlin. Sist men inte minst avslutar jag sommaren med Grekland. Tror det blir en mycket bra sommar.

Likes

Comments

Hej! Har ju sommarlov nu. Så skönt! Har jobbat halva och varit ledig halva än sålänge. I fredags hängde jag med lite kompisar ute och sen hemma hos en av oss. Kom hem vi 11 och somnade ganska direkt. Jobbade hela helgen och i måndags hängde jag med Filippa. Vi gick till humana och köpte lite kul. Blev skjutsad på hennes cykel hem till mig där vi gjorde kaffe. Sen la vi oss vid bryggorna och solade/badade. Efter det tog vi med oss min bror och hans kompis och köpte glass och sen gick vi på en promenad. Mysigt värre. Igår var en riktig slappdag och förmodar att denna bli mer eller mindre detsamma. Ska packa lite för att imorgon åka till hstad!!

Förresten- är så sugen på att köpa nya solisar!! Hittat ett par skiiiitfeta från rayban. De kostar skjortan för en som mig men funderar på att köpa de i tidig födelsedags present till mig själv? Gick trots allt ut med bra betyg OCH är bara i allmänhet värd något fint.

Likes

Comments

Vi köpte en ny kruka igår! Så himla fin med lädret (kanske läder eller något annat syntetiskt) och keramiken tillsammans, + en fin blomma i så är man liksom klappad och klar för ett nice rum. Vi köpte även lite annat smått och gått. Bra en present till pappa och två tröjor till mamma varav en är en beige ASFIN skjorta.

Likes

Comments

Tror jag håller på att bli sjuk. Eller har trott det i en vecka nu för har liksom gått runt och haft frossa från och till sen typ förra helgen. Sen idag har jag fått ont i magen men det tror jag beror på mens... men men, frossan kvarstår och min kropp är tyvärr väldans trött för tillfället. Ligger Iallafall i soffan och försöker gå in/mjuka upp mina nya skor. Alldeles egna Birkenstock!! Har ju hittills använt mammas ganska flitigt så är mer än nöjd över dessa.

Likes

Comments