Header

Min vardag

Åt en god middag med Ludde när han kom hem. Tacos fast vi testade att byta ut köttfärsen mot kyckling och det blev faktiskt riktigt gott!! Vi kryddade kyckling med samma tacokrydda som man har till köttet!
Sedan så fick jag även blommor av Ludde som han köpte med sig på vägen hem ifrån jobbet.
Sedan åt vi en god kladdkaka som vi toppade med grädde och jordgubbar! ❤️

xx

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är super bra!!
Idag på eftermiddagen så har jag och min klasskompis Anton varit inne i Östersund på två möten angående balen som vi ska ha någongång i slutet av maj/ början av juni. Vi fick höra vad Marité (som är en en nattklubb/restaurang) och vad gamla teatern hade för erbjudanden till oss. Vi kommer ha bal tillsammans med Östersunds friskolor, så det var även fler ”representanter” från varje skola med på mötena.
Vi ska även ta ett till möte nästa vecka på tisdag då vi ska bestämma oss vart vi villiga balen och hur vi ska gå tillväga med allt! Verkligen super spännande tycker jag det ska bli eftersom jag älskar att ha kontroll och att planera saker!

Jo förresten!! Jag beställde hem en balklänning igår som jag fastnat för, så håll utkik här framöver så kommer det förmodligen bilder på hur den ser ut (om den passade bra)!! :)

xx

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Vill tipsa om denna mobilhållare som man kan ha i bilen eller vart man vill egentligen! Vi köpte denna förra veckan och är super nöjd! Speciellt nu när det är förbjudet att hålla i/prata i telefon medan man kör bil så är denna perfekt! Både jag och Ludvig använder oss av gps ganska ofta, inte för att vi inte hittar, det gör vi! ;) Men det är bekvämt och vi använder det mest för att veta vilken tid man kommer fram till stället man ska till! Då är mobilhållaren en fördel då man kan sätta upp mobilen där så man ser gps:en klart och tydligt och kan även hålla fokuset på vägen!

Tänkte påminna er att min rabattkod "linneaeriksson" som ger 20% på allt hos iDeal of Sweden fortfarande fungerar!

xx

Likes

Comments