Hej hej!
Idag är det semmeldagen, eller fettisdagen. Personligen tycker jag semlor inte är jättegott men ändå helt okej. Egentligen det jag inte gillar med semlor är mandelmassan. Men utan det är det ändå ganska gott. Självklart åt jag en semla. Det är ju ett måste på semmeldagen. Detta är semlorna som jag och min familj åt. :)

Likes

Comments

Hej!
Idag åkte jag och två andra kompisar till Romme lite spontant för att åka skidor under en dag. Superkul! Älskar att åka skidor. Det började med att jag vaknade ca 05.00 då bussen vi hade bokat skulle åka från Stockholm central kl 07.00. Vi kom fram till Romme ca kl 10. Bussen hem igen från Romme till Stockholm gick 16.15. Vi hade alltså en hel dag framför oss med skidåkning. Glömde att fota lunchen men vi åt iallafall på en hamburgerrestaurang. Senare runt 15 drack vi varm choklad. Nu sitter vi i bussen påväg hem från Romme och är framme i Stockholm om ca 1 h. När jag kommer hem ska jag ta ett varmt bad och sedan äta middag med familjen och kanske kolla Melodifestivalen. Är super trött.
Hoppas ni haft en bra lördag!

Kram<3

Likes

Comments

Hej!
Detta är mitt första inlägg på bloggen. Jag vet inte riktigt vad man ska göra för typ av första inlägg så det här får bli mitt. Idag har jag varit och åkt skridskor med en kompis. Vi åkte i Kungsträdgården där det var en väldigt fin skridskobana. Det var jätte länge sedan jag sist åkte skridskor så det var kul att göra det igen efter så lång tid. Senare gick vi och kollade i affärer och kl 16 hade vi bokat bord på Pinchos. Vad jag gillar med Pinchos är att man beställer massa smårätter. Maten där var supergod. Det är en resturang att rekommendera.

I ett senare inlägg kommer ett inlägg om mig för att lära känna mig bättre.

Kram<3

Likes

Comments