Hej på er. Jag ligger och försöker sova, men det är lättare sagt än gjort. Mina sömnsvårigheter kom tillbaka när jag och Oscar separerade och nu äter jag viss medicin för att sova. Det är jobbigt framförallt på så vis att jag inte känner mig självständig. Ska jag behöva ha en man i sängen för att kunna känna mig trygg och sova gott?! Det är ju absurt.

Nu har jag och Tristan gått och lagt oss i alla fall, och förhoppningsvis får vi några timmar. Har enormt mycket på jobbet den här veckan, jag jobbar parallellt med 6-8 upphandlingar just nu och det kräver sin tid.

Bilden är från tidigare idag. Nu är det där snygga fejset avtvättat och det riktiga ska krama kudden.

Godnatt på er ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den viktigaste i mitt liv!

Likes

Comments

Vem bryr sig om lite regn när livet går åt rätt håll? Influensan är över, är tillbaka på jobbet, har skedat min hund hela natten, hade ett bra samtal med O igår och ja, allt känns på plats. Mer kan man inte begära!

Likes

Comments

​Hej på er!

Sry för att jag inte skrivit på ett tag, men jag har legat hemma och varit sjukskriven i nästan 2 veckor på grund av influensa. Har varit så sjukt däckad att jag inte orkat med någonting. 

Min påsk har alltså varit ganska tråkig. Jag har underhållit mig med Tristan och Lill-Börje, sköldpaddan som bor här medan hans "föräldrar" är i Sri Lanka. Jag har dock fått ett påskägg och blommor levererade till dörren! :) 

Hoppas att ni haft bra veckor, så hörs vi mer snart. 

Puss!

Likes

Comments

Igår hade vi tjejkväll. Vi drack lite bubbel, åt tacos, gjorde ansiktsmasker och en fotmask och kollade på mellon såklart.

Imorse käkade vi brunch på Elite Grand, jättegott! Nu ska jag landa lite hemma. Senare i eftermiddag är det årsmöte med Gävle arbetarekommun och även ett möte med s-kvinnors styrelse efter det.

Hoppas ni har en fin söndag!

Likes

Comments

​Vad tycker ni? :D 

Likes

Comments

Halva dagen för mig gick bort pga migrän då jag sovit så oerhört dåligt förra natten. Men senare mot eftermiddagen släppte det och jag och Tristan åkte ut på lite äventyr. Promenad i parken och påhälsning på pappas jobb.

Ikväll ska jag pyssla med att fortsätta flytta min garderob (typ 25kvm) till ett annat lika stort rum. Imorgon är det både tjejkväll och mellofestival, kan inte bli annat än amazing.

Hoppas ni alla får en fin fredag!

Likes

Comments

En sån här dag när man inte fått sova på hela natten. Okej då, jag sov mellan kl 06-08 tror jag. Får sånna otroliga påsar under ögonen av dålig sömn!! Har ni några bra tips mot det? Förutom sömn då ;)

Likes

Comments

Frustration som i att inte hinna med allt man vill på jobbet. Frustration som i att flygplan inte avgår och ankommer i tid. Frustration som i att Brynäs förlorar i en femte period mot jävla Djurgården, och frustration som i att inte kunna sova.

Men samtidigt.

Tacksamhet för att ha ett jobb med jätteduktiga och omtänksamma kollegor. Tacksamhet som i att ha flera hus i olika delar av världen. Tacksamhet över att ha vänner att laga mat och umgås med om kvällarna. Och tacksamhet över att ha en säng att sova i, att bo som jag gör och att ha min trygghet.

Positivt tänkande kanske inte alltid fungerar. Men nog är det skönt att se till det man har istället för till det man inte har.

(Tänkte på dig ikväll, hur saker kanske ser ut för oss båda men ensamma om några år. Man vet aldrig vad som händer. Men jag är oerhört tacksam över att ha fått den här omstarten.)

Likes

Comments

Jag tog nyss mer eller mindre över Johans kök och lagade lite pasta till oss. Blev ett ihopkok på fläskfilé, purjo, chili, vitlök och färsk basilika. Med créme fraiche som grund. Blev väldigt gott!

Tråkigt att det blev 1-0 till Djurgården redan första minuten. Vi svor ganska ordentligt. Hoppas vi tar igen det, men ärligt, vi skjuter inte ens på mål när vi har friläge just nu. Kaos.

Håll tummarna!

Likes

Comments