Idag är en dag där jag inte mår nå bra alls, för nästa vecka är veckan då det var Sannas sista tid i livet, innan hon valde att avsluta det. Så en hel del minnen i princip sköljer över mig just nu. Förra året när årsdagen var så såg jag Stiftelsen i Stockholm med några utav de bästa människorna jag har i mitt liv men i år så kommer jag bara att vara hemma, så det blir mer påtagligt skulle man kunna säga. Det finns liksom i bakhuvudet trots att jag försöker att hålla mig sysselsatt för att jag inte ska tänka alltför mycket på det, så jag tänker att ett sånt här inlägg idag, om mobbningstiden alltså, kan kanske göra att jag får bearbeta det hela lite grann iallafall. Annars kommer jag bara att skjuta upp det.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja inlägget, men jag skulle nog säga att det hela började i 3:an-4:an ungefär. Jag kommer av ren respekt inte att skriva ut namn, utan bara personernas första bokstav i förnamnet.
Vi hade ett klassrum från 1-3:an och sedan har jag för mig att vi bytte till ett annat i 4:an och att vi hade det klassrummet till 6:an. Jag vill även förvarna om att det kan hända att jag hoppar mycket fram och tillbaka i inlägget, men det är isåfall på grund av att jag inte minns så mycket från den här tiden och för att jag har förträngt en hel del.

Det allra första jag minns, jag tror att vi hade rast eller något liknande då, för det var bara jag, W och möjligen någon till i klassrummet. W's storebror L var också i klassrummet och jag vet inte om W hade pratat om mig till L för jag märkte att jag inte var omtyckt av honom, för bara för att jag kollade på honom snabbt så fick jag frågan ''Vad glor du på?'' och då kollade jag bort lika snabbt. Jag tror att det var i 3:e klass som jag också fick komma in i en grupp som var som en mindre klass och varje person var olika gammal, allt mellan 96:a till 99:a. Jag gick fortfarande i min vanliga klass men jag fick börja i gruppen för att jag det året fick veta att jag hade adhd, via en utredning, och då ansåg man typ att jag skulle ha bättre koncentration om jag började i den mindre gruppen, för jag hade dessutom otroligt svårt med matten och hamnade några böcker efter. Eftersom jag mest var i den mindre gruppen och bara var med min klass under några fåtal lektioner per dag så såg de väl ännu en anledning till att inte tycka om mig/lämna mig utanför och reta mig.
I 4:an var det inte så mycket mobbning utan mer utanförskap. Vi hade i klassrummet att vi satt 4 st, som i en kvadrat och jag märkte att knappt någon ville sitta nära mig och varje gång jag frågade något så var det som om de blev less och inte ville prata med mig så de liksom svarade lite halvspydigt tillbaka. Jag ville ofta vara med och spela fotboll, men nästan varje gång så blev de less/irriterade för att de visste att jag inte riktigt var säker på hur man spelade för det var inte vanlig fotboll, utan något som kallas för Warzava, inte säker på stavningen, men nu i efterhand så kan jag känna att när jag inte riktigt visste hur man spelade, varför lärde de mig inte då? Istället för att bli less och irriterade? Ville de inte ha med mig? Jag fick sällan vara med på saker, för de ville sällan ha med mig.

I 4:an skaffade jag även något som hette msn som fanns under den tiden och ville lägga till några från klassen och A, som inte alls tyckte om mig, som aldrig var snäll mot mig, det var liksom dumma svar från hennes sida och olika typer av dumma blickar, sa att ingen ville ha mig på msn, och då gick jag självklart och frågade några av de snälla tjejerna som inte hade så mycket emot mig, och de svarade att det inte alls var sant, och då blev A sur för att hon förmodligen insåg att hon hade fel om det. Hon verkade liksom vilja att ingen skulle tycka om mig. Killarna hade hon iallafall på sin sida, för tjejerna kom hon inte så bra överens med. Vi hade även något som kallades för Abba-show och jag hade börjat ta med mig en liten handväska till skolan som jag hade saker i, minns inte exakt vad, men jag minns ett tillfälle när vi var klar med det vi hade tränat på och skulle gå på lunch och jag märker att min handväska är borta, då hade någon gömt den, men jag hittade den tillslut. Ändå var det Jag som fick lite småskäll och inte personen som hade gömt den.

Jag minns inte så mycket mer från 4:e klass, men i 5:e och 6:e klass började mobbningen på mer allvar skulle jag säga. Kommer att hoppa lite fram o tillbaka nu för det som jag ska berätta nu hände mellan 5:an och 6:an. Flyttade även till Härnösand 5 veckor i 6:an och bytte skola, men när de där 5 veckorna hade gått så flyttade vi tillbaka och jag började i min klass igen. Några som verkligen avskydde mig var A och G, de var 1 år yngre än mig och hade sitt klassrum i samma korridor som oss, fast i början av korridoren och nästan varenda gång jag gick förbi dem när jag skulle gå mot mitt klassrum så kom de mot mig och började kalla mig för olika saker, minns inte exakt vad det var, men jag har för mig att det bland annat var något som hade med mitt namn att göra och även något i stil med ''Ful'' och ''Skabb''. Jag försökte varje gång att gå förbi dem och inte bry mig men det är klart att det kändes. De i min klass under de åren sa även att om jag rörde dem så skulle de bli tvungna att bränna sina tröjor och A sa att han svor på att slå mig om jag ens kom nära honom. Jag minns att när vi skulle ha idrott, ett minne som än idag kan göra ont, det var någon gång mellan 4:e och 6:e klass, vi skulle göra nånting på idrotten och vi skulle vara två och två, och när den jag skulle vara med valdes ut, så blev det fnitter mellan varandra i klassen, främst bland killarna, de liksom kollade på varandra och fnittrade lite retsamt. Det gick även lite rykten som inte var sanna. Än idag vet jag inte exakt vem som skapade dem.

I 5:an och 6:an hade vi träslöjd och syslöjd, det kanske vi hade i 3:an och 4:an också, men detta är vad jag minns från 5:an och 6:an iallafall,
några få gånger på träslöjden så frågade vissa killar i klassen ''har du ingen tv hemma?'' bara för att jag ibland kollade på dem. En av de som hade träslöjd med oss var O, och han var den som höll på mest, varje gång han såg mig så trakasserade han mig. Han gjorde allt för att verkligen lyckas trycka ner mig, så pass att jag en dag i 7:an ville ta mitt liv och nästan bestämde mig för att göra det, men mer om det i del 2. O höll iallafall på hela 5:an och 6:an. Han gick dock inte i våran klass utan i paralellklasen. Det var klass A, B och C. Våran klass gick i B och han gick i C klassen. O var iallafall på mig hela tiden när vi alla väntade på att träslöjden skulle börja, det var hela tiden fula ord. Minns inte exakt vad för ord. I syslöjden så var det inte bara våran klass heller som hade slöjd utan det var även 96:orna och 95:orna, men även där så var det folk som inte tyckte om mig. Minns att I sa något i stil med ''Du vet att jag hatar dig så sluta prata med mig'' till mig och jag hade aldrig gjort honom någonting. Har än idag inte fått veta vad han hade emot mig. Väldigt många i A, B och C klasserna tyckte inte alls om hur jag såg ut, och eftersom jag gick i en grupp med få personer den mesta tiden så ansågs jag även som ett särbarn typ.
Jag minns hur O alltid trakasserade mig i 5:an och 6:an, mestadels 6:an, och hur killarna i klassen sa att de skulle bränna sina kläder om jag tog på dem och sånt, men mer än det från 5:an och 6:an kommer jag inte på. Kan kanske vara för att jag förträngt mycket också, men jag vet inte riktigt. Det som förvånar mig mest är att ingen sa åt O när han höll på mot mig, men de kanske höll med honom, jag vet inte riktigt.

Det här är saker som gör ont i mig än idag, som alltid kommer att finnas kvar i mig. Jag önskar att det kunde sluta göra ont, men jag tror att det är något jag måste jobba mycket med.

Somsagt så var den här mobbningen på medelnivå enligt mig, om man jämför med hur det var i 7-9:an, som kommer att bli del 2 och är mer grövre, där de även tog ifrån mig mitt självförtroende och min självkänsla. Den tänkte jag lägga upp imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!
Det var väldigt längesen jag skrev här nu, och anledningarna skulle jag säga är väl att jag för det första inte mådde så bra i december, för senaste blogginlägget jag skrev tror jag var i november om jag inte minns fel, och i januari mådde jag inte heller så bra. Sedan är det också pga lathet.

Men jag tänkte iallafall ta tag i bloggandet igen nu så gott det går, för jag har flera blogginlägg på ingång, bara att jag måste ta tag i att skriva de också! Jag har tänkt på att ta tag i bloggandet länge, men varit väldigt lat bara..
Först och främst i nästa inlägg jag gör så tänkte jag öppna upp och berätta rätt så detaljerat om när jag blev mobbad på ''medelnivå'' i lågstadiet, mellan 3-5:an skulle jag nog säga, och i del 2 tänkte jag berätta om när det började ''påriktigt'' i 7:an och ända upp till 9:an. Jag kan säga så mycket som att jag aldrig riktigt fick bli kompis med dem jag gick i samma klass med i lågstadiet, för att jag var den som var ''annorlunda'' i klassen. Det kommer bli och vara jobbigt att öppna upp och berätta eftersom det är sår som gör ont än idag, men som jag försökt ''plåstra om'' och förtränga, men samtidigt så känner jag att det kan vara bra att skriva öppet om nu, eftersom det än idag är väldigt tabu att prata om både mobbning och psykisk ohälsa. Sedan är det faktiskt så att det inte är så många, iallafall inte i min släkt, som vet om att jag blev mobbad som barn/tonåring. Och att skriva om när jag blev mobbad kanske är en bearbetning i sig för mig också, eftersom jag inte riktigt har bearbetat det..

För de sår som de som mobbade mig gav mig finns kvar än idag, jag tampas med de såren varje dag och jag tror inte att de någonsin kommer att försvinna helt och hållet. Det är något jag kommer att få bära med mig livet ut. Jag fyller trots allt 21 år i år och såren och hjärnspökena har funnits där enda sen jag var 12-13 år skulle jag nog säga.

En bild från i somras förra året!

Likes

Comments

Hej allihopa, ja så känns det verkligen. Det är inte förrän nu som jag kunnat sätta mig ner och koppla av helt.

Klev upp runt tjugo över nio imorse (har egentligen praktik på tisdagar och onsdagar men inte lyckats få någon praktikplats ännu), och vid 10 tiden gick jag till Coop för att skicka iväg en kofta som jag bland annat fått såld och sedan till Willys för att handla hem lite. Efter det raka vägen hem och gräddade pannkakor. Tog lite längre tid att göra än vad jag hade tänkt mig, så fick äta de lite snabbt för att sedan åka in till skolan till 14:00 för att ha möte. Efter det, vid 16, så skulle jag ha möte med en psykolog och det var klart kring 17 tiden. Ringde Marita på vägen till bussen och catchade upp lite med henne. Sprang in lite snabbt på Willys när jag kom till Timrå igen för att jag inte lyckades köpa allt första gången jag var där idag. Fick stressa hem för vid halv sju tiden skulle jag gymma med My, så fick byta om och äta lite snabbt. Gymmet stängde vid halv 8 nämligen. Så ja, dagen har verkligen varit fullspäckad, känns det som iallafall. Brukar i vanliga fall aldrig ha planer för en hel dag, haha.

Var faktiskt rätt skönt att gymma, trots att jag är ovan nu i början, men man vänjer sig tillslut. Ska även gå powerwalks några gånger i veckan tänkte jag. Ser däremot inte fram emot träningsvärken jag förmodligen kommer att ha imorgon.. men det är i så fall bara ett bevis på att kroppen kände av att man faktiskt gjorde någonting på gymmet. Så på det sättet är det super bra!
På fredag ska vi gymma igen tänkte vi, och då 1½ timme ungefär, istället för ca en halvtimme som vi bara hann idag.

Kom precis ut ur duschen. Alltså känslan av att känna sig nyduschad och fräsch, speciellt efter att ha gymmat, eller ha tränat överhuvudtaget. Så skönt! Var inte trött alls innan jag duschade, men nu efteråt så börjar det kännas, så det är ju skönt. Så att man får bra med sömn inatt!

Ska sitta här vid datorn i sängen ett tag tänkte jag, och sedan sova.
Så godnatt, så hörs vi en annan dag :)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Äntligen helg, så skönt!! Är dock inte helt ledig för har en del skolarbete att göra.. har dock inlämningsdatum som de ska vara inlämnade på, men vill lämna in dom så fort som möjligt så att jag har det överstökat, än att de bara ligger där i väntan på att bli inlämnade.

Somnade innan 12 igår för var så himla trött. Kunde knappt hålla ögonen uppe xD så har varit vaken sen 9 imorse typ. Tog en 2 timmars promenad med My efter 12 tiden för att jag verkligen behöver träna upp min kondition så tog även med Vilgot, min hund alltså. Tog med mig kameran på samma gång och fotade lite.

Alltså jag skojar inte när jag skriver att jag har världens sämsta kondition. Jag klarar knappt att gå upp för uppförsbackar, efter bara några sekunder så blir jag andfådd. Och i min skola så år vi i trappor ganska mycket eftersom vi har olika lektioner på olika våningar, och bara av att gå i de trapporna så blir jag helt slut, så jag måste verkligen ta tag i konditionen. Förra vintern så var jag ute ganska mycket och gick, rätt regelbundet till en början, men jag la av rätt så snabbt. Men nu tänkte (och även måste) jag verkligen ta tag i det igen. Känner att jag inte riktigt har något val. Det finns däremot en som inspirerat mig otroligt mycket till att ta tag i träningen, men även konditionen, och det är Alexander Falks storasyster! (de flesta vet vem han var) Hennes konto på instagram inspirerar mig så mycket. Så ska börja ta promenader så regelbundet som möjligt, men även börja gymma! Jag och My tänkte börja gymma tillsammans, 2-3 gånger i veckan till en början eftersom min kropp inte riktigt är van. På onsdag nästa vecka tänkte vi starta igång!

Annars då? Just nu sitter jag bara här vid min dator och tänkte strax kolla lite på youtube-videor som jag missat och efter det kolla lite på One tree hill. Ska kolla på något program på 1:an kl. 21 där Eric Saade ska vara med, så innan det tänkte jag fortsätta på mina inlämningar. Sen om jag blir klar med dom idag eller inte, det är en helt annan femma. Men helst imorgon vill jag skicka in dom. Har även pratat lite med älskade Felicia (hon som jag skrev om i ett annat inlägg för ett tag sen) i telefon, skönt att höra hennes röst!

Jag känner att texten blev lite rörig, haha.. men jag hoppas att ni gillar bilderna iallafall :)
kommer inom kort komma upp ett till inlägg, men vad det inlägget kommer handla om får ni se då :)

Likes

Comments

Tjena! Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg på den här bloggen nu, men det har hänt en hel del och har inte riktigt haft orken. Men tänkte göra ett inlägg nu för igår firade jag och några andra Marita som fyllde 23 år, ni som läst min blogg förut vet förhoppningsvis vem hon är, och under ''firandet'' så fotade jag lite, fotade både henne och när hon höll i Aaron.
Jag kom till henne runt halv tre tiden. Skulle egentligen kommit cirka tio i två men bussen till birsta var sen. Hos henne var bland annat Rebecka, Moa, Aarons pappas släkt och så vidare. När jag var där så satt vi alla bara och pratade och hade det allmänt trevligt. Fotade även när Marita öppnade lite presenter. Jag och Marita ses inte alls lika ofta nuförtiden, vi har liksom kommit ifrån varandra lite. Så när vi väl umgås så uppskattar man tiden som man får mycket mer. Så känner iallafall jag.

Rebecka var tvungen att åka runt halv fyra tiden, tror jag det var, för hon skulle vara barnvakt. Jag stannade till efter 17. Jocke och Jonna har ju varit i Sundsvall den här veckan och de åkte till Stockholm idag, så jag tänkte att varför inte göra ett försök till att träffa dom? Iallafall Jocke för visste att Jonna inte var i studion med honom så jag har ingen aning om var hon befann sig. Hade nämligen sett på hans (Jockes) mystory att han befann sig i studion. Så jag tänkte, jag åker till stan och ser ifall jag träffar honom, man vet aldrig liksom. Stod utanför studion o väntade i någon timme tills jag ser Jonna, Jerre och någon till tjej komma mot mig för att de ska in till studion Var inte alls beredd på att träffa dom så blev ganska chockad xD pratade lite med Jonna innan de gick in till Jocke. Efter ca tjugo minuter så kommer hela gänget ut och när jag ser Jocke komma så känner jag hur jag blir helt skakis. Lyckas iallafall få fram att han och Jonna inspirerar mig så mycket, att jag ser upp till Jocke så mycket och att hans o Jonnas videor verkligen fått mig att må bättre de gånger jag inte mått så bra, och även att hans liveuppträdanden och musik har lyft mig de gångerna också. Han blir jätte glad, men även rörd och ger mig en kram :')

Det här fick mig verkligen att må bättre igår kväll. Att se dessa två människor utvecklas ständigt gör mig så stolt! Det hände en grej i måndags, för nästan en vecka sen alltså, som gjorde att jag blev väldigt skärrad och som även gav mig flashbacks till en 50/50 liknande händelse för ett par år sedan. Det kunde ha gått åt helvete liksom, men nu gjorde det inte det, vilket jag är så glad och tacksam för. Kan säga såhär; ta vara på era vänner, och visa så mycket ni kan hur mycket ni uppskattar dom, älskar dom och hur mycket dom betyder för er. Ni vet aldrig när det är för sent. Är fortfarande lite skärrad och även lite rädd faktiskt, så att träffa Jocke och även Jonna igår behövdes verkligen. Är så glad över att jag lyckades!
De har en så pass stor fanbase så man vet aldrig när man får chansen att träffa dom.Jag har för övrigt sovit i princip hela dagen, för att jag fryst så mycket. Det har varit rätt kallt i våran lägenhet idag faktiskt.. och börjar 08:25 imorgon och slutar 16:45, så lär ju inte få jätte mycket sömn inatt, bra där Emelie :)) men ska göra mitt bästa!

Jag kan inte lova när nästa inlägg kommer att komma upp.. antar att det blir när jag har något att skriva om helt enkelt! Ha det så bra så länge. Puss på er!!

Likes

Comments

Inlägget om hur det var för mig, detaljerat, och vad som hände under tiden jag blev mobbad i lågstadiet får vänta ett tag. Just nu är jag inte kapabel till att varken gå in på sånt eller skriva ett inlägg om det på grund av olika anledningar.

Hej allihopa! Nu kanske många blir förvånade över att det kommer upp ett inlägg, för ni som följer min youtubekanal vet antagligen, om ni sett min senaste video att jag idag skulle åka ner till Stockholm för att gå på rockbjörnen med min bästavän Jennifer (och även vlogga på rockbjörnen) och imorgon (16:e augusti) se fo&o på Solvalla och på torsdag skulle jag åka hem igen. Men igår märkte jag att det dragits pengar från mitt konto, på en utav boxarna som jag prenumererar på. De pengar som då hade dragits skulle jag ha betalat mitt vandrarhem med, som jag då skulle sova på från 16-17.e, och inte nog med det så har jag från igår tills typ halva natten haft världens mensvärk. Jag både tog iprén och försökte även massera min mage lite, men ingenting funkade. Höll typ på och börja gråta för att det gjorde så ont. Alla andra gånger har jag typ haft normal mensvärk men igår kväll och inatt.. alltså nä, har aldrig i hela mitt liv haft så ont. Har fortfarande ont, men inte lika ont som igår. Men därav sket det sig också. Idag skulle jag helst vilja städa mitt rum lite och allmänt sortera lite grann, men eftersom jag hade så pass ont inatt så känner jag att jag helst borde ta det lugnt. Så sitter just nu bara vid min dator och kollar runt lite på youtube. Hade så hemskt gärna velat vara live på rockbjörnen nu såhär i efterhand känner jag, menmen :/ får se den live på aftonbladets hemsida istället, och ska faktiskt ha videosamtal med Jennifer på facebook samtidigt, inte riktigt samma sak kanske, men nästan!

Nu blev det här inlägget väldigt långt, vilket inte var meningen, men jag är rätt dålig på att förklara saker, och särskilt dålig på att hålla någonting kortfattat.

Uppdateringen kommer nog inte att vara sådär super bra nu de kommande dagarna för jag mår inte nå bra alls, varken fysiskt eller psykiskt. Men jag tänkte iallafall skriva ett inlägg och berätta om varför jag inte åkte till Stockholm
.

Likes

Comments

Det här inlägget började jag skriva på natten mot idag.

Den här veckan har varit ett rent helvete rent utsagt. Det är den fortfarande. Har haft världens pms nästan varje dag, förutom idag och igår, mått dåligt till o från på grund av olika saker, varit besviken,, är besviken. Men igår rann allt över. Jag både var frustrerad, arg, ledsen, besviken, och så vidare. På natten var det en grej som gav mig en typ av känsla i magen som jag verkligen inte vill ha. Det är en typ av ångest som jag helst inte vill ha. Skriver helst inte ut vad grejen var, men bland annat det fick mig att må otroligt mycket sämre än vad jag redan gör. Hade även en dröm inatt som var både bra och dålig. Den delen som var bra var att Moa (en utav mina absolut bästa vänner) var med i drömmen, och den tjejen saknar jag hur mycket som helst. Skulle behöva en kram av henne just nu, men det blir lite svårt för hon bor inte nära mig :/ och den delen som var dålig, eller snarare sagt jobbig var att i mitten av drömmen såg jag en person vid liv, som idag inte är vid liv, som jag saknar jätte mycket.

Jag ser inte direkt fram emot att börja skolan igen heller, men det tänkte jag ta i nästa inlägg, som kommer handla om just mobbning, om vad jag varit med om, från lågstadiet. Det kommer att vara del 1.
Fick iallafall prata med en saknad vän i telefon igår, så det är ju något positivt iallafall!

Just nu är klockan 17:43. Har sovit i princip hela dagen (från typ halv 12 på förmiddagen) eftersom jag var vaken hela natten. Tänkte att jag skulle färga håret och efter det ta lite bilder så fort jag vaknade, men av nån konstig anledning så mådde jag inge bra när jag vaknade. Jag vill jätte gärna färga mitt hår och ta bilder för det är dessutom super fint väder ute, men jag har ingen ork till det på grund av hur jag mår. Jag hatar när det blir så, men det är bara att acceptera antar jag :/

Slänger in en bild på mig och Moa, den människan kan påriktigt alltid få mig att skratta tills jag får ont i magen typ, oavsett vilket humör jag är på och oavsett hur jag mår.

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg på den här bloggen nu. Anledningen till det är att jag tyvärr tappade inresset till att blogga. I nulöget håller jag på med youtube, laddar dock bara upp videor från konserter jag är på just nu. Mycket har hänt i mitt liv, och mycket händer, därför orkar jag inte ladda upp ''vanliga'' videor för tilfället. En ganska rolig men samtidigt läskig sak som har hänt är att jag fyllde 20 för ett par dagar sedan.
Snart börjar skolan också.. börjar 2:a året på gymnasiet. Vilket jag nästan inte alls ser fram emot, men samtidigt ska det bli spännande. Mer om det i ett annat inlägg.


Sitter just nu i min säng efter ett skönt bad samt en skön dusch, med en ansiktsmask insmetad i mitt ansikte. Och har tusen funderingar i huvudet. Varför det ena händer efter det andra, hur jag ska göra med min youtube kanal, vad för typ av video jag ska filma och ladda upp.. MEN, varför jag satte mig och skrev det här inlägger från ingenstans, är dels för att jag kände att jag behövde skriva av mig, men också för att jag känner för att börja blogga igen, lite om min vardag, men faktiskt mest skriva om mitt liv, saker som folk runt omkring mig inte vet så mycket om. Bland annat saker som tystas ner väldigt mycket. Bland annat mobbning i ung ålder, men även i tonåren, olika diagnoser, såsom ADHD till exempel. Har funderat på det här i några dagar, och funderar starkt på det. Livet är inte en dans på rosor varje dag :)

Kram sålänge!

Likes

Comments


Har tänkt göra det här inlägget ett tag nu, men varje gång jag tänkt sätta mig ner och skriva det, så har det slutat i att jag ej orkat, haha. Men nu ska jag ta mig i kragen och göra det.

För ca 2-4 månader sedan gick jag till skoldoktorn eller vad det heter och ville ta reda på om jag led av depression, pratade ett tag och hon föreslog att jag kunde få träffa en skolläkare och prata istället. Fick en tid och när jag kom dit så pratade vi först lite och sedan fick jag göra 2 tester, först ett test där jag fick kryssa i vilka symptomer jag hade när det gällde depression och ett annat test där jag fick kryssa i vilka symptomer jaf hade när det gällde ångest. Fick veta att jag ej har depression, men att jag har lite ångest. 

Med tanke allt jag gått igenom ända sen jag var liten så förstår jag varför jag har lite ångest. Har fått utstått mobbning ända sen jag var liten, förlorat min pappa och min farbror, en nära vän vid namn Sanna och lite andra privata saker.

Visst, kan känna mig nedstämd ibland, men har blivit bättre med tiden. Samma med ångesten. Känner inte alls av ångesten lika ofta längre, men händer något som resulterar i att jag ej kommer vara mig själv eller att det är något jag kommer må väldigt dåligt över så brukar ångesten tyvärr triggas igång, och det är ett helvete. 

Tror faktiskt inte att folk kommer bli så förvånade över detta, däremot kanske min släkt kommer bli lite häpna. Är ju knappt någon som vet om detta, men nu har jag iallafall gått ut med det. 

Nu ska jag kolla klart på youtube och sedan försöka sova. Har varit lite oaktiv på youtube senaste tiden dock, men är mycket som har hänt osv. Kommer berätta mer i en video. Ska försöka få upp 2-3 videor den här veckan, om inte fler. Så håll utkik! Ska även skriva fler inlägg på bloggen den här veckan. Har några inlägg på lager nämligen ;)

Godnatt på er sålänge, puss & kram!

Likes

Comments