Hade skrivit ett inlägg som bara försvann... Nå, har börjat att sakta byta ut måltider mot (just nu) Naturdiet måltidsersättning eftersom jag hade det hemma sedan jag köpte det på rea längesedan. Har även beställt några från matsmart, där jag fick bra pris, men vet inte hur länge det dröjer innan de kommer. Första gången jag beställt därifrån.

Vikten har visat lite neråt men det beror nog mest på att jag inte har pms längre. 78,8 i morse. Bara ca 20 kg till målvikten haha 😂

Likes

Comments

Hej hej

Skriver första inlägget i min dietblogg, som jag helt och hållet startar för att skriva av mig när jag är frustrerad över att mina planer för viktminskning och att komma i form och bla bla inte går riktigt som jag tänkt mig. Eller kanske om de gör det och jag inte har någon att skryta för!

Man får nog ta många av mina inlägg med en nypa salt kanske.

Har varit förkyld i ungefär ett havlår, känns det som och under den tiden har jag inte riktigt kunnat leva som jag vill gällande träning och mat och resultatet blev en viktökning på nästan 10 kg. Från ca 70 till ca 80 och jag som ville gå ner till 60!

Enda dieten jag inte testat i hela mitt liv var att ta hjälp av att mäta ketosnivå i kroppen (produceras via VLCD eller LCHF-dieter), som jag både får läsa på om och skriva mer om senare (när jag vet mer om det, heh). Köpte roliga Ketostix iallafall som visade negativt i morse vilket är som sig bör med tanke på att jag knappt börjat ge dieten några försök.

Nu har jag annat att göra, det är fint väder ute idag! Skönt att det redan är sommar! Synd är att jag alltid blir tjockare på sommaren men jaja sånt är livet.

Likes

Comments