I Måndags så kollade jag och mina två vänner Emilia och Wilma på bio. Alla fifty shades filmerna är så bra verkligen, kan starkt rekommendera. Samtidigt i Måndags så bokade jag och mina tre tjejkompisar biljetter till en festival i Sundsvall i sommar. Längtar redan nu. Men idag ska jag skriva ett matteprov + tandläkaren på det. Hoppas ni alla får en bra alla <3 dag!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har faktiskt blivit väldigt aktiv på min VSCO där jag lägger ut bilder ni inte får se här. Tycker ni borde in och följa, länk neranför.

VSCO

Likes

Comments

Veckan går så sjukt fort. Redan Torsdag och på Fredag har jag en Svenska inlämning och ett Fysik prov skit kul. Behöver verkligen lov nu när det är så mycket i skolan... Men utifrån det så är det snart April vilket innebär min födelsedag, så tiden får gärna gå fortare;)

Likes

Comments

Lunch buffe i stan med mina två vänner Wilma och @TheaOstlund

Min helg har varit rätt så bra även fast den börja med 39 grader feber och förkylning men den försvann ganska så snabbt eftersom jag frossa i mig citron och ingefära vatten. På Lördagen så kände jag mig lite bättre så åkte ner på stan och luncha med Wilma och Thea. Jätte mysig och skönt att få prata ut lite. Så dum som jag är så åkte jag till Ljusne en Söndag morgon för att kolla hockey, inte det smartaste att sitta i en kall ishall hela dagen när man är förkyld hehe...

Likes

Comments

Kunde inte hålla mig så var tvungen att samla ihop fler bilder från somras eftersom alla inte fick plats i mitt första 2017 inlägg.

Likes

Comments

Har gått och fått feber och halsont men det börjar som tur att försvinna. I Torsdags gymmade jag med mina ``gym kompisar``. Alltid lika skönt efter man gymmat och man känner att man fått det jobbiga gjort. Något jag rekommenderar stark är avokado på surdegsbröd, hur gott som helst!!

Likes

Comments

Idag står inget speciellt på schemat mer än att tillbringa halva dagen i skolan. Igår gjorde jag nya naglar,blev faktiskt väldigt nöjd med dom. Jag och Emilia testade ingefära shot i helgen eftersom vi hört mycket bra om det, kan säga att det vara vidrigt men det lönar sig i slutet.

Likes

Comments

Idag blev min outfit lite utanför min zoon. Tycker att boyfriend jeans är otroligt snyggt men har inte riktigt tyckt att jag passat i det eller varit något i min stil. Men i alla fall så har jag varit i skolan hela dagen och även varit på banken och hämtat ut nya papper till mitt kort. Ska även hitta på något skoj med mina vänner idag så denna Tisdag blir lite roligare.

vet inte vart något av plaggen kommer ifrån tyvärr..

Likes

Comments

En dag i slalombacken

När jag och Emilia är så smarta som går på stan dagen efter julafton när allt är stängt!

Mina nya favorit jeans som är lite fel att använda nu på vintern.

Lovet har varit hur bra som helst och gått otroligt sakta vilket ofta inte brukar ske, Har bara umgåtts med dom jag tycker om och haft det super bra. Tro det eller ej men saknar faktiskt skolan lite, men bara lite;)

Likes

Comments

Sista dagen på veckan spenderades först på gymmet med mina 2 vänner. Efter gymmet drog jag hem och försökte få i mig lite lunch och bara tog det lungt, så som Söndagar oftast ser ut. Sen mot kvällen så åkte jag ner till Emilia och vi bubblade jacuzzi och bara tog det lungt! Perfekt avslut på veckan.

Likes

Comments