Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Som laktoseinntolernat styrer jeg unna de meste av melkeprodukter for mitt eget beste. Det jeg ikke tenker på hver gang jeg velger soyamelk ovenfor vanlig melk, er den ørlille tjenesten jeg gjør et annet individ.
I mine øyne er den verden vi lever i drevet mellom kultur og etiske konflikter, og det er ikke sånn at det er den verden vi lever i dag, det er den verden vi alltid har kjent.
Den kulturen jeg tilhører og de verdiene jeg har påfører meg smerte når jeg ser på videoer som dette. Selv om jeg var fult klar over virkeligheten bak store deler av melkeindustrien blir jeg fortsatt på en rar måte overrasket over det jeg ser. Det forbauser meg hvor brutale, hensynsløse og fryktelige mennesker kan være. Ønske om at flere mennesker tok avstand fra brutaliteten som er gjort hver dag ovenfor dyr er utilstrekkelig. Håpet om at noe drastisk skal skje er uendelig. Ubegripeligheten over at man kan klare å se en slik video som dette, uten å ofre en tanke over hvor forferdelig dette er, er uforståelig.

Likes

Comments