En mycket trevlig eftermiddag i soliga Göteborg, och ett härligt nationaldagsfirande! Det var väldigt mysigt att sitta bland alla människor och lyssna på musiken som spelades på scenen. Vi satt på en filt tillsammans med Mormor och Morfar och bara pratade och hade det väldigt trivsamt.

Bilderna är tagna från Slottskogen.

Ha en fortsätt underbar nationaldag allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fotboll

Igår var jag på Borås Arena med farsan för att se mitt kära IF Elfsborg spela, det var en mycket underhållande match där Elfsborg hade kontroll på hela matchen från början till slut. Slutresultatet som du ser i rubriken blev 2-0 en skön seger att ta med sig inför uppehållet. 3 sköna poäng och ett förbättrat självförtroende inför återstarten av Allsvenskan mot Halmstad BK 1/7.

Likes

Comments

Historier

Jag började spela bordtennis när jag gick i 5:an alltså måste jag ha varit 12 år. Jag började komma i kontakt med bordtennisen genom mitt fritids, där dem hade ett långbord som vi satte upp nät på och så började vi spela mot varandra alla som gick på fritids. Jag fick möta mina fritidspedagoger ganska ofta för dem gillade att spela, och vet ni vad det bästa var jag vann oftast! haha... Tänk er mina fritidspedagoger roll, dem förlorade (nästan) hela tiden mot en liten kille som var mycket yngre än var dem själva var. Det kan man inte tro.


OM det inte hade varit för att jag började lira pingis på mitt fritids på skoj och sedan fått ett intresse för det och börjat träna i Lindome BTK hade jag aldrig varit där jag är idag och det är jag evigt tacksam för!


Här ser ni en bild ifrån förra sommaren när jag var i Polen och tränade!

Likes

Comments

Mat

Ett härlig restaurang besök på fina Linnégatan!

Vi åt på en grekisk restaurang, jag åt kycklingspett med grekisk sallad och tzatziki. Det var väldigt goootttt! 🍴

Som ni ser så var jag väldigt nöjd med maten😊

Likes

Comments

Jag har en anledning till varför jag inte har kunnat uppdatera här. Den anledningen är att jag har varit skadad från i slutet i februari tills nu i mitten av Maj (Skada i ligamentet i foten)😓. Jag känner att jag inte direkt har haft någon direkt anledning till att uppdatera mitt flöde eftersom jag har haft fullt upp med att ta hand om mig själv och min skada. Det har varit en tuff tid rent mentalt men som jag säger det är bara att komma tillbaka starkare ur den här situationen och kämpa hårdare!

Nu ser jag framemot att komma tillbaka till bloggandet för att jag tycker att det är väldigt roligt! 😄

Likes

Comments

Detta är från förra helgen då det var SOC. Men mycket rolig tävling att kolla på!


Likes

Comments

Idag har jag, Carl och Farfar varit med om något alldeles speciellt, Mattias Karlsson 46.a på världsrankningen slår Dimitrij Ovtcharov från Tyskland rankad 6:a i världen med 4-2 i set i Semifinalen. En osannolikt match av svensken som näst intill kontrollerade hela matchen. En mycket väl genomförd match måste jag säga! Sedan var det ju dags för Finalen där en Japan vid namn Yuya Oshima väntade. Tyvärr för svenskens del blev förlust med 4-2 i set. Men som en sammanfattning av Mattias Karlssons SOC äventyr så måste han vara allt annat en missnöjd (förutom finalen då) Han slog på sin väg till finalen bland annat Koki Niwa rankad 19 i världen, Jonathan Groth rankad 33:a i världen. En mycket bra SOC tävling för Mattias. Sveriges andra utövare spelade sådär men det spelar ingen roll när det gick så bra för Mattias!

Likes

Comments

Nu i helgen nu ska jag och min lillebror till Stockholm för att se på SOC. Sveriges största bordtennis tävling där det även är internationella spelare med från hela världen! Detta ska bli superroligt!

Likes

Comments