2002 filmen "Ghost ship" handlar om Maureen Epps (spelad av Julianna Margulies) och Sean Murphy (spelad av Gabriel Bryne) och deras besättning av skeppet "The Artic Warrior" på deras 'uppdrag' som de fick av Jack Ferriman (spelad av Desmond Harrington) att laga skeppet "Antonia Graza" där alla från "artic warrior" dör utom Epps.
Den här filmen är delvis bra men också dålig ibland. Filmen är klassad som "slasher/skräck" men den är typ aldrig läskig.

Wes Cravens "A nightmare on elm street" är en gammal skräckfilm som handlar om Freddy Krueger som försöker döda alla barn som bor på Elm street, filmens huvudperson/'hjälte' är Nancy Thompson (spelad av Heather Lagenkramp) hennes vänner är också viktiga men den viktigaste bi-personen är Glen Lantz (spelad av en ung Johnny Depp) som är Nancys 'pojkvän' som Freddy säger. Tänkte inte gå in på detaljer så mycket med filmen men jag tycker att den är en som man borde kanske inte se direkt innan man ska lägga sig. Om någon ska titta på den så ska det vara 1984 versionen som är orginalet.

"Back to the future" handlar or Marty McFly (spelad av Michael J. Fox) och Dr. Emmet L. Brown (spelad av Christopher Lloyd) som går tillbaka i tiden till 1955 (bara för att vara klara det är bara Marty som åker tillbaka) där han måste hitta ett sätt att komma hem till 1985.
"Back to the future 2" handlar om att Marty och Emmet åker till 2015 där Marty fuckar upp och köper en sports almanacka som den gamla Biff Tannen får händerna på och ger den till sig själv i 1955 och när Marty kommer tillbaka till 1985 så har Biff blivit rik och förstört hela Stade "Hill Valley"
"Back to the future 3" handlar om att Marty måste åka till 1885 för att rädda Emmet från att få en pistolkula i ryggen av "mad dog Tannen" och Emmet hittar också en älskare i 1885 som heter Clara Clayton (spelad av Mary Steenburgen) som skulle ha åkt ner för "Clayton ravine" (riktigt namn Shonash Ravine) men eftersom hon inte åkte ner så bytte den aldrig namn. Säger inte hur filmerna slutar för att jag spoilar inget sånt, vill ni veta hur alla filmer på listan slutar så får in titta på dem själva.

Likes

Comments