Har ni varit med om att man inte kan sluta lyssna på en låt.. Usch det har hänt mig nu kan inte sluta lyssna på Somebody Ft, Jeremih men men ska vidare till gymmet nu ,blir ett tidigt pass så hörs vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bästa armbanden som finns! Cartier love bracelets.. ​om ni inte har rekommenderar jag dom starkt! 

Likes

Comments

Var ute tidigare idag i solen, känner verkligen att sommaren börjar närma sig! Längtar redan. kommer kanske byta blogg och börja på engelska snart. Men fortsätter här så länge.

Likes

Comments

I would say that these are the best shoes out there! Big up recommended! @Buscemi 100mm

Likes

Comments

Tjena, tänkte köra några av mina favorit plagg och börjar helt klart med min chanel tröja från @chanel kommer köra fler plagg stay tuned! 

Likes

Comments

Soft outfit som är väldigt enkel perfekt för vår/sommar. Kommer helt klart köra denna på sommaren fast utan jacka! Även lyckats hitta så jag kan tagga lite kläder men kommer göra fler inlägg om kläderna så här är några saker iallafall! Ska vidare till gymmet nu så hörs vi!

Likes

Comments

Tjaa, fixar lite mat ska dra mig vidare mot gymmet snart så lägger jag in ett inlägg ikväll om ​vad jag har beställt för saker! 

Likes

Comments

Tjaa, varit en rätt lugn söndag varit och käkat lite buffé slänger in någon bild här under, Har även beställt nya grejer som jag slänger in när dom kommer även vart jag köpt allt! Ska iväg en runda till stan nu med Ema! Ha en bra söndag!

Likes

Comments

Första inlägget på nouw, kommer uppdatera bloggen dagligen förhoppningsvis. Stay active! 


Likes

Comments