YouTube
Erik E

Hejsan alla! Hoppas att alla har haft en bra vecka. För mig så har den varit bra. Igår (tisdags) så hade vi vaccination mot stelkramp jag själv tyckte att det inte gjorde så ont men efter några timmar gjorde det ont men inte så farligt (nu har inte ont alls), jag har tagit andra vaccinationer som har varit värre...

Imorgon (torsdag) så har jag utvecklingssamtal och studiedag! På studiedagen så ska jag försöka spela in en video till min Youtube-kanal och sedan gå ut med mina kompisar. Det kommer vara en lugn dag :)

På fredag kommer det inte att hända så mycket eftersom att det är den sista dagen i veckan innan påsklovet. Vad ska ni göra på påsklovet? Jag själv vet faktiskt inte vad jag ska göra men det kommer bli skönt med lov tycker jag!

Jag vill lägga upp bilder på min blogg...men vad ska jag lägga upp för bilder, jag själv tycker att det blir lite tråkigt om jag bara har text i min blogg. Vad vill ni ha för bilder? Har ni tips vad man kan lägga upp för bilder?

Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Det var en trevlig söndag för mig denna veckan, inget plugg och har bara villat :) Men de senaste veckorna har det varit väldigt mycket i skolan bland annat prov, faktauppsats, redovisningar och massor med läxor men som tur är har vi bara några få läxor nu.

Men idag så har jag varit ute och köpt lite kläder... till er som vill se vad har jag köpt gilla detta inläget, så kommer det bilder på vad jag har köpt i nästa inlägg :)

Men jag köpte ett par jeans, t-shirt, skjorta med dragkedja.

Idag är det ju söndag...och vissa har ångest över det (söndagsångest) och jag vill bara säga till de som har det att ni kommer klara denna veckan som kommer, allt kommer att gå super bra och om det är några som mobbar dig, lyssna inte på de för att du är fin som du är och vi kämpar tillsammans, jag är vid din sida.

Ha en bra kväll! <3


Likes

Comments

​Tja tja bloggen! nja jag vet inte hur man "hälsar" på en blogg men aja... nu kommer jag berätta mer om mig  själv :)

Jag är en kille som är 14 år gammal (02) för er som undrar så är jag född i december, jag älskar att lyssna på musik och sjunga (jag är inte bra på att sjunga HAHA). Jag har en Youtube kanal som är lite oaktiv just nu men jag har planerat att spela in en video nästa vecka dock vet jag inte när den kommer upp... men jag kommer vara mer aktiv där! (ni kan gärna kolla på en video... även om jag är lite cringe) 

Men nu får ni ha en fortsatt trevlig helg! :)


Likes

Comments