jobbat några dagar och nu ledig igen. i går hade vi tapas typ! gött som vanligt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

nä efter 3 dagars ledighet så ska man återgå till de man får betalt för. Har jag nämnt att jag arbetar som kok på vännäshotell?
hade ju värst turen att just få jobba så pass när hemmet. Att slippa pendla till Umeå 4mil enkel väg.
Är väl ingen bra kok om jag nu ska vara ärlig!
Nu tänker ni what! jag kan laga mat och så men att lära sig nya saker olika tekniker blir man aldrig gammal för. En bra kok lär sig något nytt varje dag! innan jag jobbade på vännäshotell var jag på ett slags UG för alkoholister/narkomaner. Ett trevligt kök där vi lagade svenskt husmanskost ca 35 port per dag! att hoppa från husmanskost till finare rätter är ju ett extremt hopp fram. Att jobba med en kökschef som var en av kockarna som lagade nobelmiddag och vunnit priser är lite woho! att lära sig stycka/ skära på rätt sätt nya uttryck som man aldrig hört va ett stort kliv. men men nog om mej.

Likes

Comments

jag brukar vara den som smakar allt nytt. tycker de är sjukt kul.
fort jag ser något nytt i butiker så köper jag.
brukar beställa från www.usagodis.se
bara för att pröva.

Likes

Comments

va än en gång på loppis i dag! hittade dock ingenting som var av värde. for med familjen till IKEA och njöt hur enkel design och former de går att skapa. hur enkelt allt egentligen är.
Ni vet när man tänker fantiserar för mycket och glömmer just de enkla..

Likes

Comments

barn loppis på Nolia. Sa jag stor barn loppis på nolia! lätt över 2000 pers. Mammor och pappor som slåss för skräp som du som säljaren anser är just skräp för dej.
är ofta på loppisar och anser att jag gör väl inte världens fynd. Inge diamanter eller guld i någon gömma. men skräp som man köper och tänker fasen de där kan man ju ha till de där men hamnar ändå i förråd eller garaget.
tror att alla människor är lite av en hamstrare. Just tjusningen av att ta/gräva igenom någon annans saker är ju lite av en tjusning. att själva behövande av just den där är inte lika viktigt, eller vad tycker ni?
Nä ska ta och fira frun som blir hela 92 år eller va de 29 år. tjusningen att pilla på något gammalt?

Likes

Comments

en tid som står stilla. året är 2017 men känns som 1940. mormor som är på bilden ser så kuslig ut där hon hänger. känns som ett barn ur någon gamla skräckfilm. dockan lurar i hörnet efter kött typ?!

Likes

Comments

Just den här bondiga stilen är så tidlös.
jag själv är inte så förtjust i de gamla omoderna. att mixa modernt och tidlösa är typ de snyggaste jag vet.

Likes

Comments

Just i dag är de LOPPIS LOPPIS i stort sett hela umeå!

Nu är inte umeå så himla stort!

Försöker jalla på min 3 åriga dotter att fika och klä på sig men allt ska gå i slowmotion.

Likes

Comments