Lumene CC cream

Jag hade båda höga tankar och var skeptisk mot denna, skeptisk på grund av att jag är väldigt kräsen när det kommer till foundation och har hittills bara hittat i princip en foundation jag tyckt om och inte ens den har varit tillräcklig.

Så är denna bra? JA!!! 😀😀😀

Färg:
Färgen är helt ultimat för min hudton, har jättesvårt att hitta rätt nyans för min underton, jag har varm underton och obviously är jag jäkligt blek och Light var tillräckligt ljus för mig vilket ingen CC cream eller BB cream varit innan.

Täckning:
Som ni ser täcker den bra, skulle inte säga att den täcker så pass bra att man inte behöver concealer på svårare områden men det är i alla fall inte jag ute efter. Medium täckning definitivt och känns mer som en foundation än en CC cream.

Konsistens:
Väldigt dryg formula och tur det då förpackningen är lite liten, behövs inte mycket på grund av att den inte är rinnig alls.

Applicering:
Applicerade den med en fuktig miracle sponge och den var lättarbetad och som sagt dryg.

Resultat:
Känns knappt på huden! Fantastiskt! Känns liksom som att man redan haft setting puder över och den sitter verkligen hela dagen utan att bli fet. Är visserligen mestadels torr i huden men upplever ändå att min foundation blir fet och flyter av i slutet av dagen.

Jag är alltså riktigt nöjd med denna och kommer fortsätta köpa den! 😀

Gillar

Kommentarer