Vi åkte och tittade på sams high School game. Mycket som pågick, bandet, cheerleaders, tusen personer involverade på sidan och sedan spelet i sig. I pausen utnämnde de homecoming King and Queen. Efter så uppträdde hela bandet och flaggtjejerna (Sam) hela sin rutin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sam var med i sin skolas parad så jag och JJ skjutsade dit henne och tittade på den korta paraden. Mycket godis fick vi med oss hem också.

Likes

Comments

I onsdags så hade vi hej då middag för mig och Chiara. Det var mycket trevligt, träffade lite nya ansikten också.

Likes

Comments

Sista jobb veckan, helt sjukt! Allt denna vecka är "för sista gången" så jag har tagit mer bilder på ställen och människor. Miss Katy som hjälper JJ med läsning, stavning och tal som är en mycket trevlig människa som kommer hit varje tisdag. Efter miss Katy så åker vi till golfklubben och Jesse spelar golf med tränaren Karl. I onsdags så hade Sam character day så hon var utklädd till en enhörning. Vi tog några foton innan Kumon.

Likes

Comments

I helgen har jag tagit det lugnt, sista hela helgen innan avresa! På lördagen så Skypade jag med mamma och pappa, gick på promenad och åt middag med min LCC (local coordinator).

Söndag så träffade jag Diana och Cassie på starbucks och på kvällen så kom Chiara över och gosade.

Likes

Comments

Sååå för drygt två veckor sedan så blev JJ sjuk. Han hade ont i halsen, hostade och snorade, självklart blev jag också sjuk då och hade så ont i halsen att jag åkte till en läkare. Fick en antibiotika kur för 10 dagar. Sen kom min värdpappa hem från att ha hjälpt sin mamma efter översvämningarna i Louisiana och blev jättesjuk. Han hostade som en galning och fick steroider och antibiotika. Jag åt mina piller och mådde bra och flydde huset över helgen till Savannah. När jag kommer hem har JJ blivit sjuk igen och hostar och har får antibiotika m.m. På tisdagen så kommer han hem från skolan med ont i örat så jag tog honom till en läkare. På onsdagsmorgon är min värdmamma jättesjuk. Under dagen blir jag sämre och sämre och på kvällen har jag ont i kroppen och är jättetrött. Sover hela torsdagen tills jag hemtamt JJ så känner jag hur öronen gör ont. Så torsdags EM så åker jag till läkaren igen och får massor med mediciner. Fredags morgon så ska jag väcka barnen men då hittar jag en lapp på varje dörr där det står "no School, sick". Min värdpappa gick aldrig till jobbet idag heller så idag, Fredag så har alla varit hemma och är sjuka. Jag har spenderat hela dagen i sängen. Min värdmammas läkare berättade för henne att de hade haft så många fall att de anmält det till smittonämnden och de kom ut med att det pågår en virus epidemi. Trött på detta så vi får hoppas att vi alla är friska till på måndag!

Likes

Comments

Min värdpappa hade en presskonferens med jobbet i tisdags. De presenterade en ny kampanj och Michael Cudlitz som spelar Abraham i The walking dead är deras ansikte utåt. Jag, Sam och mamman skulle åka upp men mamman var sjuk så det blev bara jag och Sam. Vi fick ta bilder och snacka med honom samt sitta och lyssna på presskonferensen. Var helt överlycklig! Han var så trevlig, rolig och verkade väldigt down to earth. TUSEN TACK TILL MIN VÄRDPAPPA FÖR DEN MÖJLIGHETEN! #jointheherd #StopWildlifeTraficking

Likes

Comments

Måndagen var Labor day så alla var lediga, inklusive jag! Eller nja jag jobbade några timmar på eftermiddagen men det räknas knappt! På tisdagen så var jag hos läkaren och gjorde lite ärenden. När man åker till Sams skola så kör man förbi en plats där de spelade in The walking dead säsong 5 avsnitt 9. Så jag passade på att ta några bilder när jag för en gång skull kom ihåg.

Likes

Comments

Söndagen så checkade vi ut vid 10 och köpte lite frukost. Vi åkte sedan till Tybee Island som ligger ca 30 min utanför Savannah för att spendera några timmar på stranden! Det var helt underbart! Jag älskar stranden och det var perfekt väder. Efter det krävdes pizza så vi åkte in till downtown Savannah igen för att äta lunch och en muffin som efterrätt. Sista äventyret för helgen var att besöka världens längsta rad av ekträd. Sjukt vackert. Reservatet hade även lite historiska byggnader och mer fin natur. En kanon helg som avslutades med Wendeys 4 for 4 såklart!

Likes

Comments

Förra helgen åkte jag, Chiara och Tomas till Savannah! USAs första huvudstad och en av de mysigaste ställena jag besökt här. Så mycket historia jämfört med resten av landet och fina byggnader och natur. Vi kom fram runt 1 och så strosade vi tunt. Vi åkte på en guidad tur och checkade in på Pensionstet vid 5. Vi tog bilen ner tillbaka till kanalen och åt middag. På kvällen så bjöds det på live musik och som avslutades med rullad glass.

Likes

Comments