Allmänt

När träning ger resultat

Hej! Nu ska jag berätta något som jag tidigare inte har nämnt här på bloggen. Något som handlar om min framtid. Wow, spännande ju! ;)

Nejmen såhär är det, i september 2019 var jag i Malmö och mönstrade. Alltså jag gjorde tester för att komma in i militären och få göra lumpen, eller som det egentligen heter; militär grundutbildning. Jag failade på styrketestet vilket resulterade i att jag fick packa mina grejer och åka hem igen. Men det tog inte slut där. Istället bestämde jag mig för att träna hårt och mycket för att tre månader senare kunna göra om min ansökan och få åka till Malmö igen och göra om styrketestet samt komplettera resterande tester som jag inte hann med första gången. Så, under hela hösten har jag verkligen tränat och gjort massa marklyft och andra bra övningar för armar/axlar och överkropp. Och under tiden har jag faktiskt känt att träningen har gett resultat för jag kan ju lyfta betydligt mer nu än jag kunde i september. = BRA!

För två veckor sedan var det dags igen, så jag åkte ner till Malmö för att göra om styrketestet och därefter fortsätta med testerna. Tack och lov klarade jag styrketestet, vilket gjorde att jag fick fortsätta. Ett cykeltest, samtal med psykolog, sjuksköterska, läkare, hörselundersökning, synundersökning och hälsoundersökning senare blev jag godkänd och hamnade i sista rummet där jag i princip bara skulle välja en befattning. Lycklig åkte jag därifrån och kunde nästan inte sluta le på tåget, jag ska göra lumpen!

Förra veckan fick jag antagningsbeskedet och jag blev antagen till mitt förstahandsval. I september börjar alltså ett helt nytt kapitel i mitt liv, jag ska bli sjöövervakningsoperatör på marinbasen i Karlskrona! WOW SÅ COOLT!! Jag är verkligen taggad till tusen!

Är så himla glad och det är så häftigt att träningen gav resultat. Skam den som ger sig! Nu vet ni i alla fall, vi hörs!! :D

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Wow vad häftigt! Stort grattis! 😍 vad händer mer? Tänkte med hästarna...hur funkar det? Inte så insatt? 😃❤️
nouw.com/emelieanderssoon
tildakarlsson
tildakarlsson,
Gud vad cool du är!! Grattis <3
nouw.com/tildakarlsson