Allmänt, Ridpass

Hejdå januari

Hej svejs!

I början av året satte jag upp lite olika mål inför 2020, och ett av målen var att åtminstone uppdatera bloggen en gång i veckan efter ett 2019 med ren utsagt usel uppdatering... Men ja, här har hela januari gått och jag har endast skrivit ett inlägg så det det gick ju bra med det, hehe. Ska verkligen försöka få in en rutin på bloggen nu, för det är ju egentligen riktigt kul att blogga! Aja, här kommer ett inlägg i alla fall!

I januari känns det som att jag hann med mycket, var i Sälen, var på 150-dagarsfest, fyllde 19 år, red en del, tränade mycket, anmälde mig till högskoleprovet, har haft kul i skolan och har haft tråkigt i skolan. Kan låta som en tråkig månad, men jag har haft kul!

Mocca har varit på väldigt bra humör och haft väldigt mycket energi. Jag kan tänka mig att det fina vädret med sol är en av faktorerna till att hon har lite extra livsglädje just nu ;) Extra kul är det när vi rider ut för då är hon så pigg att hon knappt går att stanna och så fattar hon galopp i varenda uppförsbacke för att hon är så glad. Vi har även ridit en del dressyr och hon är verkligen hur duktig som helst. Numera går hon i princip alltid i form och är väldigt samarbetsvillig. Häromdagen fick jag henne till och med att gå i form i galoppen! Det är superskoj och jag är så himla stolt över henne. Det känns som att våren kommer bli toppen med Mocca och jag är mer än taggad på att komma igång med hoppträningen igen på riktigt!

Ha det bra, så hörs vi förhoppningsvis väldigt snart igen!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vad roligt med ett inlägg från dig 😍 härligt att höra att du har det bra! Och att Mocca känns så fin! Bra jobbat! 🤗
nouw.com/emelieanderssoon
erikarobertsson
erikarobertsson,
Tack! 😊 Ja, det är ju så kul när hästarna är pigga och glada! 😊
nouw.com/erikarobertsson
tildakarlsson
tildakarlsson,
Åh vad roligt, ni är ju för duktiga!!❤
nouw.com/tildakarlsson
Frida,
Jag har inte heller varit så bra på att uppdatera 😋
Bra att du skrivit in dig till högskoleprovet! Det är tack vare det som gjorde att jag kom in på flera av de utbildningar jag har läst 😊
fridachristina.com