strandpromenaden

Just som snön hade smält och minus graderna blev till plusgrader så kom det kalla vädret tillbaks. Typiskt Sverige väder... Jag blev så motiverad till att gå ut på promenader men nu drar jag mig verkligen för att göra det.

Jag hann i alla fall ta en långpromenad här om dagen när det var soligt hela dagen. Så tänkte dela med mig av lite värmande bilder. Jag gick ett promenad stråk som stäcker sig från sickla till nacka strand, strandpromenaden . Är så glad över att jag upptäckt detta promenadstråk. Vill gå här varje gång jag går på promenad. Och är så otroligt tacksam över att bo här då min dröm har varit att bo i sickla och ha nära till vattnet.

Det är roligt att hur folk ändrar sitt beteende vid skiftandet av årstider, mitt i vintern när jag gick på promenader var det inte en kotte ute, träffade på högst 2 personer. Nu när det var varmare väder var verkligen alla ute och gick, träffade på folk under hela promenaden. Det är verkligen som att vi människor gå i ide när det är vinter.

Där jag vände från promenaden låg Marinastaden med hus placerade på flottar på vattnet. Det ser otroligt nice ut att bo i ett sånt här hus, så snyggt byggda. Men det hade känts läskigt att man kan gå ut utanför dörren och nästan trilla i vattnet på en gång.

Träffade på den här otroligt häftiga katten, det är en bengal fick jag veta. Ser ut som en mini leopard ^^ har aldrig sett en bengal förut så jag var bara tvungen att fota, blev dens paparazzi xD

Gillar

Kommentarer