Repost - Starta-blogg

Repostar ett inlägg som jag skrev för två år sen. Det var så bra så vill att ni som är nyare läsare och inte läst det ska få ta del av det.


Det här är ett inlägg för dem som precis startat en blogg eller funderar på att starta en.

Här är mina tips på tips för att komma igång med att skriva intressanta inlägg för många kan undra vad tusan man ska skriva om.

1. Skriv om ett intresse. Gå igenom dina intressen. Är det mode, hälsa och träning, äventyr och resor, inredning ecetera. Börja göra ett inlägg som handlar om det. Där har du en röd tråd. Och då är det bara att fortsätta skriva inlägg om det med jämna mellanrum.

2. Läs andra bloggares inlägg. Kolla in bloggar som drivs av stora bloggare. Exempeltvis Bianca Ingrosso, Gabriella Joss, Ellen Färnström, Alexandra Nilsson, Johanna Ljungqvist. Vad skriver dem för inlägg som är intressanta? Kopiera inte men få insperation.

3. Skriv om något du jobbat med hos dig själv. Exempeltvis om du byggt upp en bra självkänsla som jag skrivit om här
Börja med att skriva ett inlägg om hur du har sett på dig själv. Läsarna kommer att vilja veta hur du har övervunnit tankarna och förbättrat delen hos dig.

4. Lär känna mig lista. Svara på frågor om dig. En så kallad Lär känna mig-lista. Det finns många sådana att hitta. Här är en. Ett utmärkt sätt att skapa en disskution i komentarsfältet.

5. Skriv om ditt syfte/mål.
Är din blogg en plattform där du skriver av dig. Eller har du som mål med bloggen att inspirera andra. Kanske har du skapat bloggen bara för att sprida kärlek eller av andledningen att bevisa att en bloggare inte är någon latmask som inte har något liv(en missuppfattning många har)

Detta var mina 5 tips på hur man kommer igång med sin blogg. Dessa tips kan man också andvända sig av om man har bloggat ett tag och bara har idétorka.

Gillar

Kommentarer