Jag vill-lista

@sarahlinnsliv utmanade mig att skriva denna lista. Passade perfekt nu när jag ville blogga men inte orkar komma på vad jag ska skriva om.Jag vill bli bättre på: Att vara ned i tid på kvällarna så att jag blir trött och kan gå och lägga mig tidigare än 23.

Jag vill sluta: Oroa mig för skolan. Jag tror att jag lär mig mindre än vad jag nog faktiskt har gjort.

Jag vill ha: En ny hårfön. Har en liten hårfön som inte alls är bra och efter att jag klippte mig så har jag velat styla håret mer med en rundborste då min frisyr blir mycket finare då.

Jag vill vara: Stabil i mitt känsloliv. Ha mindre ångest och njuta av livet mer.

Jag vill någon gång: Åka med ett tjejgäng utomlands och bara sola, bada och dricka goda drinkar. Det ska inte vara någon festresa utan mer av en retreat.

Jag vill att folk ska generellt bli bättre på: Håller med det Linn skrev på den här. Tycker att fler ska visa hänsyn under dessa corona tider genom att hålla avstånd och hålla för. Nästan varje gång jag åker kollektivt så är det någon som inte håller för när hen hostar. Och man undrar bra "tror du att du är själv på tåget"?

Jag vill att folk ska sluta lyssna på: Falska rykten. Det är inget jag upplevt nu men tänker på alla youtubers som får falska rykten om sig. Kan inte vara roligt att ge en bild av sig och så skapar andra bilder av en efter saker som man oftast bara råkar säga.

Jag vill jobba med/som: UX-designer på svenska spel, det är också där som jag ska söka praktikplats.

Jag vill lära mig: Konståkning. Det har varit något jag velat sen jag var liten och kom och tänka på det här om dagen när jag åkte förbi en skridskobana.

Jag vill träffa: Martin och Jennifer, två vänner jag träffar alldeles för sällan.

Jag vill resa till: Italien. Vill åka dit för att äta pasta, italiensk glass, dricka vin och bara må bra. Har hört efter en undersökning att dem som bor där är bland dem lyckligaste i hela världen.


Jag vill göra: Ta körkort. Har övningskört nu i 2 år, dock inte så regelbundet. Så hoppas att min pappa kan tänka sig att börja övningskör med mig varje vecka i år.

Jag vill hylla mig själv för: Att jag alltid är medveten om mitt eget värde. Det gör att det blir lite lättare att ta beslut om relationer som inte gynnar mig.

3 personer som jag vill ska göra listan: @believeyourself @eschutz @louiseedling

Gillar

Kommentarer