inspirerande profiler

Jag följer några kända profiler som verkligen når ut till mig. Oftast börjar jag följa personer på sociala medier för att de förmedlar positivitet som smittar av sig till mig.

Happy Jankell ig@happyjankell

Jag har börjat blivit inspirerad av skådespelaren Happy Jankell väldigt nyligen. Det var när hon gästade Malou efter tio. Hon pratade om sin debut roman Livlina, läs mer om den här. Och så pratade hon även om sina erfarenheter av hypokondri och jag beundras över hur hon kan se det komiska i det och vågar var öppen om det i sociala medier också.


Yaya(Johanna Ljungqvist) [email protected]yayanaomi

Alltså kolla på bilderna bara! Alla bilder som Johanna lägger upp ger mig sådana good feelings. Det jag älskar mer med hennes konto och blogg är att att hon lägger upp söta bakverk och annat ätbart pyssel som hon gjort till/med sina barn. Det får en bli sugen på att pyssla och baka själv.


Bianca följer jag mest på youtube. Så driven och hon utstrålar så mycket glädje. Hon står verkligen för vem hon är och skiter i vad andra tycker. Som många säger så har hon inget filter men jag tycker mest det kan bli lite tokigt och roligt när hon pratar om intima grejer exempelvis. Jag mår alltid bra när jag ser hennes vloggar och älskar Wahlgrens värld.


Följer också mest Jakob på youtube. En sådan otroligt driven människa. Han är både influencer på heltid samtidigt som han har ett jobb på NYX på heltid. Något han kämpar enormt för är att hbtq-personer ska kunna ge blod på samma sätt som heterosexuella människor får, läs mer här. Jakobs förhållande med hans sambo är så fint också. Jag tycker det är så tråkigt att Jakob ska behöva försvara sig själv och knappt kan hålla sin sambo i handen på stan för rädslan att hans sambo ska bli skadad.

Gillar

Kommentarer