Inspirerande bloggar

Här är bloggerskorna som jag imponeras av så mycket och som ger så mycket inspiration:

1. http://nouw.com/larssonsara En blogg som drivs av 22-åriga Sara Larsson. Om man behöver inspiration för inredning så ska man definitivt kolla in den här bloggen! Tjejen som driver bloggen har en grym känsla för inredning. Hon lägger också upp sjukt fina bilder!


2. http://nouw.com/trendeneur En blogg som drivs av 23-åriga Rebecca Sundvall. En riktig mode blogg. Denna bloggaren har helt ärligt bara snygga kläder. I hennes senaste inlägg ger hon tips om hur man får sin blogg och instagram att växa, vilket är så uppskattat att läsa när man själv inte vet hur.


3. http://nouw.com/cmeh En blogg som drivs av 19-åriga Caroline. Hennes krönikor gör mig alltid mållös och det är så lätt att relatera till dem. Hon har ett otroligt sätt att uttrycka sig. Hennes texter är alltid intressanta. Och extra kul är det när hon är lika gammal som mig.

4. http://nouw.com/ToBeMe En väldigt djup men intressant blogg. Hennes namn och ålder väljer hon att hålla anonymt. Det är den mest öppna bloggerskan vars blogg jag läst. Så sjukt modigt av henne att skriva offentligt inför miljoner människor om vad hon har varit med om. En tjej med dom bästa tipsen gällande psykisk ohälsa.


5. http://nouw.com/afroeve En blogg som drivs av 19-åriga Linah. Tycker verkligen hon är så cool. Hon använder peruk över sitt afro hår, i hennes blogg har hon skrivit om det. Hon har kategorier som Kärlek, Realtalk, Storytime. I ett inlägg skriver om hur det är att vara svart kvinna. Gillar verkligen hennes attityd.

Gillar

Kommentarer

trendeneur
trendeneur,