Fika och halloween fest

hej alla! Hoppas alla haft en härlig helg! Det har jag iallafall. I fredags var jag på min väns bokrelese/födelsedagsfest/inflyktningsfest, han tog allt på en gång haha. Det var riktigt trevligt. Vi satt runt ett bord och pratade och körde en lek som heter psykologen, vi körde den i en timme haha. Om ni googlar på den så förstår ni varför.


Igår(lördags) så fick jag en halloween sminkning på Mist Stockholm. Skulle halloweenfest på kvällen, dock inte förns åtta och jag hade tid på salongen vid två med sminket höll sig på plats ändå. Jag blev sminkad till en vampyr. Fick glitter på läppar och ögonlocken. Jag blev så nöjd! Kände inte igen mig ett tag haha. Sen efter det så träffade jag Linn och fikade och umgicks. Det blev mycket snack om killar haha. Är så glad över att få lära känna den här härliga tjejen!

Linn länkade min blogg så jag länkar hennes blogg http://nouw.com/sarahlinnsliv Check it out!


På kvällen drog jag på halloween festen. Fick många rektioner på tunnelbanan. En sa efter att gått förbi mig "Vad alla se läskiga ut." Medans en liten tjej i 6-års åldern blev snarare fascinerad än skrämd och tyckte det var så coolt med glittret. Hennes mamma fick säga till henne att sluta stirra. Hade det roligt på halloweenfesten med min tjejkompis Lovisa. Men blev irriterad över att en kille som stötte på mig sa att han inte brydde sig om att jag var upptagen. Så respektlös. Killar måste fatta att man inte fortsätter ragga på en tjej som inte är intresserad.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
kul med halloween❤️
nouw.com/johnssons