bästa rakhyveln

Om man som mig rakar sig under armarna och i nedre regionen som är ställen som är mer känsliga så vill jag slå ett slag för Estrid rakhyvel som jag använt i 1 år. Sedan jag började använda Estrid så har jag aldrig köpt några andra rakhyvlar. Med andra rakblad exempelvis Venus så har jag alltid skurit mig, men det har bara hänt 1 eller 2 gånger med dessa rakblad.

Estrid är en prenumerationstjänst med de finns även att köpa på H&M, dock är dem dyrare där. Jag får/fick(pausat prenumerationen nu) refill av 4 rakblad var tredje månad då jag rakar mig max 1 gång om veckan. Man ska byta rakblad efter 5-7 användningar då det bildas bakterier på rakbladen och man får irritation och röda prickar av det. När man beställer ett starter kit så får man fylla i hur ofta man rakar sig och därefter få förslag på hur ofta nya rakblad ska skickas så att man ser till att byta rakblad ofta. Och rakar man sig mer sällan sen så kan man bara pausa prenumerationen.

Att få hem nya rakblad var tredje månad får mig att ta tiden till att ha en kväll för mig själv i veckan då jag faktiskt rakar mig och gör annat som får mig att känna mig fräsch.

En viktig sak att tänka på är att inte förvara rakhyveln i duschen, då det bildas bakterier av fukt. Smartast är att förvara den i badrumsskåpet eller på ett annat tort ställe.

En rolig grej är att de även skickar med lappar med citat som rör egentid.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh blev så nyfiken på att testa köpa denna 😃

nouw.com/sarahlinnsliv