årsdag och tjejkväll

Tänkte berätta om min helg som var så bra 🙌

I fredags så var det min och Johans 3 års dag tillsammans som ett par ❤ Är så tacksam att han fortfarande står vid min sida efter 3 år och att vi tar oss igenom allt och att vår relation stärks och utvecklas. Firandet blev av på lördagen. Johan tog mig till Tak på eftermiddagen, han hade bokat bord på deras restaurang Izakaya. En Japansk och Nordisk fusion restaurang. Det var mest asiatiska maträtter men många nordiska råvaror användes i rätterna. Jag åt en sådan speciell förrätt, det var kammusslor med gurka och någon soja sås. Det var både salt och surt, kombinationen gjorde att smaklökarna verkligen fick sig en upplevelse utöver det vanliga.

Till huvudrätt fick jag göra mina egna sushi strutar. Det var gott men väldigt kladdigt, som jag sa till johan det är inget man äter på första dejten 😂 Vi drack även ett varsitt glas bubbel och så smakade jag en japansk öl till maten, var en söt öl, väldigt god faktiskt. Tyvärr ingen som finns på systembolaget.

Vi satt på restaurangen flera timmar, bara pratade och verkligen tog oss tiden att äta långsamt, när man gör det så njuter man av maten på ett helt annat sätt. Tyckte det blev ett riktigt lyckat firande och är övertygad om att min älskling tyckte detsamma 😍


På lördagskvällen var jag bjuden hem till Linn för en tjejkväll 😍 Det blev en betydelsefull kväll för linn då hon inte har träffat vänner eller familj på en månad för hon har halvt isolerat sig i och med att hon vaccinerats mot covid-19 via jobbet som är inom vården. Trist att så mycket biverkningar upptäcktes och hon inte fått ta andra dosen.

Vi drack gott och åt massa gott i form av popcorn, chokladbollar och chokladpraliner. Vi hade så många givande och öppna samtal, de va högt i tak under hela kvällen som Emilia(gemensam vän till Linn) sa 😄 Vi pratade även om att ses ett litet gäng i sommar utomhus någonstans och bara ha de gött ☀️ Längta måste man göra, att ha saker att se fram emot har hjälpt mig så mycket under den här långdragna pandemin.


Avslutade helgen med en fika med mamma på Vivels bageri vid Sickla kaj. Trots att jag var bakfull så kände jag att jag ville göra något för att inte ligga i sängen hela dagen, sen vart det så ändå efteråt men men 😂 Coca cola är det ända jag vill dricka dagen efter även fast jag inte mår så mycket bättre av det. Otippat att äta en räkmacka när man är bakis kanske men har tappat suget efter pizza och sådant, kan ju va på grund av att min mage inte gillar det också.

Random fråga men har ni något knep för att inte bli så bakis dagen efter? Jag hatar verkligen att må skit och känna att hela dagen går åt att göra ingenting.

Gillar

Kommentarer