Header

Igår fick vi låta vår fina Nessi somna in.
Mitt hjärta gick sönder
och jag tror aldrig att det kommer bli riktigt helt igen.
I fyra år har du varit min bästa vän.
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta
Och det kommer alltid fattas en del av mig.
Även om jag vet att du slipper ha ont
och att detta var för ditt bästa så känner
jag att jag svek dig.
Jag hoppas att du springet fritt,
leker i vattnet och jagar katter allt vad du orkar.
och jag vet att du är med oss i varje steg vi tar härifrån.
Jag kommer aldrig att glömma dig och alla
fina stunder vi fick tillsammans.
Tack för allt du stöttat mig i och all kärlek du gett mig.
Mamma älskar dig min fina fina tjej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag lyser solen i vår härliga sommarstad och vårkänslorna smyger sig på. Vi tog en tur till stadsbondgården och tittade på djuren en stund sen behövde bilen en tvätt. Nessi blev som tokig, finns ingen som älskar vatten som hon. Efter det åkte vi hem och vilade middag och sen åkte vi till mormor med kusinerna. Äntligen sover Colin efter en händelserik dag. Imorgon ska vi pyssla här hemma med lite vårstädning.

Likes

Comments

Vet inte vad som händer med min rygg men den har helt lagt av. För nån månad sen hade jag ryggskott i veckor och nu något liknande men ändå inte. Om jag masserar på ryggen så känner jag knutor, måste ta mig till doktorn nån dag. Det tar mig allt mellan 15-60 minuter att ens komma upp ur sängen på morgonen, på nätterna kan jag inte vända mig i sängen och på kvällarna ilar det i ischias. Känner mig söndrig, värktabletter är värdelöst och voltaren funkar bara litegrann. Soooom jag ska uppskatta min kropp när den är hel igen.

Likes

Comments

Idag var Colins gammelfarmor på besök från Malmö och även hans farfar. Vi firade honom lite smått med fika och paket. Väldigt trevligt och nu börjar paniken över 1-års kalaset smyga sig på. Planeringen har legat på hyllan under all förkylning och ryggvärk. Dags att ta tag i det igen så det blir lika bra i verkligheten som i min tanke.

Likes

Comments

Efter en aning bråk i affären kom vi tillslut därifrån med Colins första skor(som det är meningen att han ska gå i). Det blev ett par kavat fiskeby som jag har nätspanat på ett tag och dom var sååå fina i verkligheten. Colin är dock inte så förtjust i att ha skor på men blir väldigt glad över att kunna stå och gå(med hjälp) när han är ute. Nu hejar vi på för fullt och övar vår lilla fegis på att gå, en vacker dag släpper det.

Likes

CommentsSom kund hos danske bank fick man 100kr i rabatt hos adlibris och eftersom att jag inte läser böcker själv men ändå ville utnyttja erbjudandet så kikade jag bland barnböckerna och hittade dessa fyra på bokrean. Totalt 144kr så 44kr med rabatten, kändes ganska värt. Två av böckerna är pekböcker och de andra två är som sagor. Ska bli roligt att se vad min lille sjukling tycker om att läsa sagor innan läggning.

Likes

Comments

Alltså vad är det här?
Colin är sjuk heeeela tiden.
När febern väl försvann satt en seg förkylning i ett tag och sen fick han några dagar där det var okej och sen kom ögoninflammationen. Efter massa baddande började det ge med sig men imorse bröt en dunderförkylning ut. Näsa och ögon bara rinner och han hostar så räligt. Han vägrar nässpray och nässug och det gör så ont i mammahjärtat att behöva tvinga i honom det för att inte täppa till hela huvudet. Tack och lov har jag klarat mig undan det så jag orkar ta hand om honom. Att sluta amma får vi skjuta på ytterligare..

Likes

Comments

I lördags var vi på kalas för min bästa väns dotter saga som blir 1år den 11mars. Dom bor vanligtvis i Stockholm men har familj här nere så vi firade henne här nu. Colin var lite blyg till en början bland allt folk han aldrig sett förr men hittade snabbt massa roligt att leka med bland barnens leksaker. Efter kalaset gick vi en långgrunda runt stan med vagnen och pratade om allt mellan himmel och jord, det var skönt att ha sin bästa vän här nere ett par dar även om vi pratar varje dag.Igår firade vi min systerson William som fyllde 1år i söndags. Fullt ståhej hela eftermiddan med massor av fika och busiga barn. Nu är det Colin kvar som ska fylla 1 och sen Theo som blir 3år i maj sen får det va bra med kalas ett tag. Det blir alldeles för mycket fika annars.

Likes

Comments

Feber och förkylning har präglat vår vecka och inte mycket mer än min famn har dugt åt lilleman. Det är så jobbigt när ens bebis är sjuk, jag känner mig så otillräcklig över att jag inte kan hjälpa honom bort med det onda. Febernedsättande fungerade inte något värst när tempen nådde 40,5 så 10 månaders besöket på bvc i torsdags fick vi skjuta upp. Tack och lov har febern försvunnit under helgen och nu kämpar vi mot den envisa förkylningen. Annars har vi hunnit med att fira morfar som fyllde år i tisdags och idag firade vi min bästa vän som fyllde i onsdags. Det har blivit mycket fika i veckan och det har satt sina spår på min degiga mage. Tänkte ta en paus i fikandet tills Colin fyller ett men så kom jag på att om bara två veckor ska vi fira både Saga och Wille som blir ett nu i mars. Får se hur det blir med den där beach 2017 kroppen, den känns väldigt långt bort måste jag säga..

När Colin är ledsen funkar det oftast att starta framkameran på telefonen så han får se sig själv. Då brukar han glömma att han är gnällig och skrattar åt sig själv istället. Detta funkade inte när han hade feber, tycker han är så söt samtidigt som man ser hur ledsen och ynklig han var. Usch lilla hjärtar, nu hoppas vi att sjukdomarna håller sig undan iallafall tills dagisbacillerna börjar orsaka det.

En lite piggare Colin påväg till mormor och morfar på kalas.

Likes

Comments