Godmorgon. I lördags var jag, min pojkvän och min familj bjudna på kalkonmiddag hos min farmor. Så himla gott!! Efter det åkte jag och min pojkvän till några kompisar på förfest innan vi skulle iväg på en halloweenfest som några kompisar fixat. Det var över 150 personer på festen och jag hade verkligen en superbra kväll. Så roligt att gå på fest där alla är utklädda!

Det negativa är att jag och pojkvännen blev sjuka efter festen och ligger fortfarande hemma och försöker bli friska... Så One tree hill (för typ tredje gången nu?), världens bästa pojkvän och glass förgyller dessa dagar haha.

Nu ska vi kolla vidare på ett avsnitt till innan jag ska fixa något att äta till oss sjuklingar. Vi hörs sen, då tänkte jag slänga in några punkter fakta om mig, eftersom ni kanske inte känner mig så bra än.

Mobilbilder är väl det bääästa ellerhur

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Jag vill först och främst hälsa er välkomna hit.

Tänkte berätta lite kort info om mig. Jag är en tjej på snart 20 år från en liten stad vid namn Sölvesborg i Blekinge. Jag är nyutbildad och diplomerad stylist och makeup-artist. Tycker väldigt mycket om mode, vilket ni kommer få ta stor del av här på bloggen. Jag älskar att resa utomlands och träning, så som styrketräning, yoga, dans och innebandy, är en stor del av min vardag. Jag bor tillsammans med min pojkvän. Jag jobbar för tillfället på förskola men har planer på att börja studera hösten 2017. Jag har inte så mycket mer å berätta vad jag kan komma på just nu. Men undrar ni något så fråga på! Godnatt


Likes

Comments