Header

Hade en underbar graduation week tillsammans med mina australienska vänner <3 Formal i tisdags, vilket är ganska likt hur det funkar i Sverige! Trerätters, dans, sedan efterfest. Hade en såå bra kväll verkligen! Kommer aldrig glömma det.

Sedan var det graduation i fredags. Älskar att jag fick uppleva det, trots att jag måste tillbaks till skolan i Sverige och ta studenten på riktigt. Började med en ceremony där vi fick våra Year 12 Folders med olika certificates, yearbook, bilder osv. Sedan kramade vi om och sa hejdå till våra lärare innan vi, i pyntade bilar, åkte ner till Mooloolaba beach och tillsammans som klass sprang ner i havet med uniformerna på och bara firade tillsammans <3 Det var ett fint sätt att avsluta skolan på! Vädret kunde inte blivit bättre heller!

Åker hem till Sverige imorgon, vilket är väldigt svårt att förstå. Är så tacksam för allt jag fått uppleva <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter ca 9 månader har jag äntligen tagit med mig kameran ut i surfet! Var ganska litet idag och kameran dog ganska direkt men fick lite filmat! Lär komma mycket mer nu framöver. Den här videon representerar mina senaste månader väldigt bra! Helt ärligt är det såhär jag spenderar mina dagar efter skolan i stort sett varje dag nu för tiden. Älskar det! Kommer sakna surfingen så så så mycket. Kommer sakna att komma hem från skolan och bara kunna ta brädan och springa ner till stranden. Älskar det SÅ mycket. Lever drömmen haha.

Hoppas ni har det nästan lika bra som jag!

/ E M

Likes

Comments

SUN, SURF & SOUL! En av de bästa dagarna i Australien! Massvis med glädje, glitter och färger! Så bra stämning och festivalkänsla! Dansade hela hela dagen. Xavier Rudd live var magiskt. MAGISKT.

LYCKA LYCKA LYCKA

/ E M

Likes

Comments