Tjaa!
Har inte bloggat på länge men ska försöka bli bättre på det.
I fredags åkte jag, mamma och min bror till mormor och morfar och firade morfar på farsdag, det var mysigt att få umgås med dem en stund.
Vi sov där till lördagen och åt där sedan åkte vi hem, men det tog tid för att de var så himla halkigt!

Anyways, har inte gjort så värst intressanta grejer på skolan utan det rullar på som vanligt.
På torsdag är det tannbergsmässan och då ska vi spela och sjunga lite grejer nere på estet så kom gärna och lyssna och kika runt!

Ha det bra!
/E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte blogga nu, jag måste må bättre först!
vi ses!
/ Marina

Likes

Comments

Hej! Idag var första dagen i skolan efter lovet. Jag trodde aldrig jag skulle klara av den här dagen för hade tight om tid där i slutet. På historian så ska jag och Erika göra ett grupparbete, ett väldigt stort arbete och Erika var borta från skolan så fick göra det själv. Sen skulle jag hålla ett tal på 10 minuter på engelskan. Jag berättade om min farmor och farfar och deras bortgång. Jag har aldrig under mina 11 år i skolan hållt ett tal på engelska! Det har nästan aldrig ens hänt att jag pratat engelska överhuvetaget framför klassen, inte ens svarat på en fråga som är längre än 1 ord, inte ens läst ur en bok och idag stod jag ensam framför hela klassen och berättade om ett jävligt känsligt ämne på ENGELSKA! Trots att tårarna kom fortare än jag trodde så är jag så himla stolt över mig själv!

Jag hade bara 10 min på mig att hålla talet sen var jag tvungen att gå till tandregleringen för att fixa tandställningen som gått sönder...igen. Efter jag vart där så belönade jag mig själv med att köpa lite nytt smink, en mascara och en concealer vilket var väldigt välbehövligt, haha.

Jag har även fått tag på en dörr som jag tycker är så himla fin som jag har atm som sänggavel. Trots att dörren är smalare än sängen som tycker jag det blev jättefint iallafall.

Vi ses!

/Marina


Likes

Comments

Hej! ber om ursäkt för jag inte skrivit i helgen. Men helgen har vart såååååå bra!
I fredags åkte Rasmus till umeå så jag och Erika sov i lägenheten och har nog inte skrattat så mycket på länge. Igår så kom Rasmus hem och jag och familjen for och tände ljus på gravarna. Sen kom Tor och hämtade mig och Musse så åkte vi till Kim där det va fest. Hela kvällen så rolig. Kom hem vid 12 så hämtade jag katten och åkte till lägenheten. Ikväll har jag spelat lol och nu ska jag och pappa se face off på tvn.
vi ses!
/Marina

Likes

Comments

Hej! Jag vaknade vid 12 då kom mamma och hämtade mig så for vi och köpte hundmat, rep, kattfoder och ett halsband till Gorken! Han hatar det, han är inte van med halsband och tycker det är äckligt, därför försöker jag lära honom. Vid 14 tiden så for jag hem och åt och sedan tog jag med mig Gorken till Rasmus, men nu sitter jag hemma och ska snart äta. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska se halv åtta hos mig och bygga ett klösträd till gorken.

Vi ses!

/Marina


Likes

Comments

Hej! Imorse när jag vaknade så spelade jag the sims ett tag och sen kom pappa in med ett paket som jag beställt från wish där det fanns 20 sminkborstar! så glad!!
Sen gick jag och hälsade på Rasmus en stund och sen har jag vart hos mormor och hon hjälpte mig med min halsduk jag gjort också fikade vi. Hon är så gullig! Nu sitter jag, pappa och Gorken vid tvn och vi ska snart äta dopp i gryta.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska troligen till Rasmus och spela men jag vet inte vad vi ska göra.
Ha det så bra!
vi ses.
/Marina

Likes

Comments

Hej! Nu är klockan 8 och jag väntar på att Musse ska sluta jobbet så ska vi dra en ragg. Jag har faktiskt inte gjort något vättigt alls, gick en promenad med Nora ute i skogen men hon börjar bli så gammal och seg så man får psykbryt över att gå så sakta. Jag sitter hos Rasmus nu, har spela lol en stund också var ett bra tag sen jag spelade. haha.
vi ses!
/Marina

Likes

Comments

Va lagomt skönt att få sova ut imorse. Jag vaknade vid 10 och åt frukost. Sen har jag sminkat mig och cyklat ut för att se om Cupan var öppet, ska köpa en sänggavel och måla om den om den ser alldeles förtaskig ut. Men det var inte öppet så jag for på MB men fanns inga där nästan så jag har cyklat hem igen och ligger i sängen och chillar. Ska kolla om de finns nåt kul att kolla på också.
Vi ses!
/Marina

Likes

Comments

Hej!
Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat men är förkyld och har ingen ork kvar i kroppen.
Jag vaknade för en timme sedan och har kollat runt på instagram och facebook lite sedan gick jag upp och tog en cigg och nu sitter jag här.

Målade naglarna igår och det ser jättefult ut?? Hallå?? Vad har jag gjort för fel? Det är jättebubbligt och jag blir så irriterad, så jag ska göra om det nu och se om det blir bättre.

Nu ska jag sätta mig och titta på grimm ett tag sen vet jag inte riktigt vad som händer idag men vi ser väll!
Ha det bra!

/Erika

Update - det blev inte bättre med naglarna så tog bort allt och sket i det.

Likes

Comments

Hej idag är förkylningen bättre men är fortfarande slö och ikväll ska jag sova hemma första gången på fyra nätter. Jag har mest bara suttit hemma idag och tagit det lugnt idag. Jag och mamma badade Gorken idag också. Han har aldrig vart blöt tidigare i sitt lilla liv så han blev förbannad och han bara sprattlade. Haha, älskade vän!

Jag vet, Erika skriver aldrig här och det är tråkigt, jag påminner henne men orkar inte tjata. Om hon inte vill eller orkar eller har något att skriva så behöver hon inte, jag orkar inte tjata och jag skriver iallafall ändå så hoppas hon får inspiration och motivation att skriva snart. Men nu ska jag se de okända och ingen söndagsångest idag för jag har LOV! Vi ses.

/Marina


Likes

Comments