Hej igen vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Träningen börjar komma igång på riktigt ha redan tappat 2 kg så nu är det bara 13 kg kvar iaf det är målet just nu. Men vem vet det kanske ändras under resans gång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, äntligen har man dragit igång med träningen i veckan, haft världens träningsvärk! Men imorgon så blir det ett cardio pass och lite magövningar. Men till veckan så blir det mke möten och söka jobb för fullt så man får lite rutiner igen. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej, länge sen man hade en blogg och nu ska man försöka göra det till en vana att blogga igen. Men vad har hänt den här veckan, måndags hände det inte så mycket men tisdagen så for man till urkraft och var där nån timme. Onsdagen så for jag och min pappa och skrotade min älskade pärla! Torsdag hände det inte så mycket heller var ute och gick på morgonen och gick över 1 mil. Fredag var man också på urkraft och sen tog man bara det lugnt hemma och sen på kvällen så hade jag och min sambo myskväll! Och nu idag så köpte jag mig en ny mobil kan inte riktigt fatta att det är sant, men hade en ganska så ny mobil redan men den fick min älskade sambo ta. Det var en liten sammanfattning av veckan, snart så måste man ner i tvättstugan igen, hör av mig sen!

Likes

Comments