Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 368 Readers

Likes

Comments

Hej finisar. Städat och gymmat är det enda jag har gjort i dag. Hör och häpna, jag kunde ha haft sovmorgon och sovit hur länge jag velat men valde att stiga upp ur sängen samtidigt som Alex drog till jobbet. 06:15. Klapp på axeln. Sitter för tillfället och funderar på om jag ska möblera om i sovrummet. Älskar att ha sängen mot väggen när jag sover men ack så inte fint det är. Vill liksom ha sängen i mitten av rummet med ett varsitt sängbord vid sidan om. Hatar planlösningen i detta sovrum. Ugh. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken! Kraaamis

  • 369 Readers

Likes

Comments

Hej hörni! Det enda jag gör om dagarna är att träna och jobba känns det som. Har kommit in i en träningsperiod känner jag, jättekul!! Mår så mycket bättre fysiskt, men framförallt psykiskt. Annars då? Fått en dille på att internetshoppa sneakers och mysiga hösttröjor. Klickat hem en del av det som jag ska visa er när det landar i postlådan. Ska strax hoppa in i duschen och sen slå mig ner i soffan för en kväll framför idol och wahlgrens värld. Hoppas allt är bra med er!

  • 455 Readers

Likes

Comments

Söndag idag. Seg men rolig helg har de varit! Vaknade i fredags och drog till gymmet, köpte lite välbehövliga småsaker på h&m och packade. 14:35 mötte jag Olivia vid busstationen för en färd mot Hagfors. Kvällen spenderades i lakheden där Julia hade ordnat ett partaj. Hon åker nämligen snart till USA så det kändes skönt att få umgås med henne och tjejerna. Åkte hem på lördag och har sedan dess bara slappat. Tänkte ta mig ur sängen för att ta en springtur och sen avsluta kvällen framför grey's. Hoppas ni haft en bra helg!

  • 606 Readers

Likes

Comments

Regnig och grå dag idag. Tisdag, 5 september. Herregud vad tiden går fort. Alex gick till jobbet vid 06 idag och efter de alarmet kunde jag inte somna om, så låg vaken till åtta men lyckades somna om till klockan nio. Halvdöd var jag när jag klev upp men piggnade till snabbt med lite bcca påväg till gymmet. Har städat lägenheten och bara haft en lugn dag. Alex kom hem vid fyra och sen dess har vi klickat hem en varsin räksallad från onlinepizza och kollat slaviskt på grey's som alltid. Kommer nog ligga här i soffan resten av kvällen. Hoppas ni har haft en bra dag!

  • 684 Readers

Likes

Comments

Oj, hej. Det har ekat här väldigt länge nu. Tror jag bloggade någon gång i april senast. Satt nyss och kollade på grey's när jag från ingenstans kände att fan, jag måste verkligen börja blogga igen. Sagt som gjort så sitter jag här och har ingen aning om vart jag ska börja. Jag kan dra kortfattat om man vad som har hänt den senaste tiden: jag har jobbat, varit ledig, hängt på massa weekends i Stockholm och Göteborg, summerburst har hänt, Liseberg och grönan ett x antal gånger, båtturer, gosat hund, varit på en och en annan mysig dejt, blivit firad och firat min andra halva, uteserveringar, fått nytt jobb, njutit av sommaren, blivit diplomerad fransstylist och färgat håret brunt. Ja, det var ungefär allt. Jag tänkte iallafall börja blogga igen. Är sjukt taggad. Hoppas ni mår bra!! Massa kramisar

  • 685 Readers

Likes

Comments

Såhär såg jag ut i lördags innan vi åkte till Olivia och Rasmus!

Hej godingar<3 söndag idag, ångesten är på topp och jag ska snart gå och lägga mig. Har varit en lugn dag hemma med Alex. Gårdagen var super men vi var inte hemma förrens klockan 4 så blev ett svandyk ner i sängen direkt. Vaknade vid 12 idag men ack så seg jag har varit, så ska försöka somna i tid idag. Hoppas ni har haft en bra heelg!!

  • 1230 Readers

Likes

Comments