Hej!

Okej nu är det ett ämne som jag faktisk är ganska skönt att prata om och viktigt inför de om ska välja gymnasium eller byta linje. Okej jag går bygg och anläggning med ca 15 killar i klassen och vi är 3 tjejer. Men det ä många som frågar och säger du valde bygg för att de finns killar där eller varför valde du bygg det är e tråkig linje.

Men okej tänker jag är vi samma person? NEJ!!

Så som alla andra kanske va så var jag i alla fall ganska nervös inför att välja linje och jag kände sån press på mig att de jag väljer nu kommer att påverka min framtid och hur jag kommer vara som person och vänner, familj, kontakter osv osv. Jag ve extremt nervös, men mina 3 val var:

1 Bygg och anläggning

2 Handel

3 Ekonomi

Men det lättade lite när jag fick åka och hälsa på skolan och vara där en hel dag, vi fick gå runt med några elever från bygg och träffa alla lärare, för mitt tänk var att alla skulle va dryga, lärarna skulle va så att de inte bryr sig och de skulle bara skita i allt men nej, de va snälla brydd sig extremt mycket om hur man mådde och de elever som höll på med att mura eller la platter fick beröm och hjälp när de vart krångligt.

Okej, visst man ska inte välja bygg om man inte alls är intresserad men jag om person är ingen som gillar att sitta vid skolbänken hela dagen och bara ta in jag vill göra praktisk saker.

Och efter sommaren kom jag in på bygg och hamnade iden knasigaste klassen jag träffat, alla var extremt snälla de va lite som mig ingen var blyg eller va rädd, kanske va för att alla kände alla där och jag inte visste vem någon va! Men det va kul för läraren visste att det kunde va svårt som tjej att komma in i en klass med bara killar så jag fick vara med killarna när de va grupparbeten och en grej kommer jag ihåg HAHAHA

De va på en av de första svenska lektioner då vår läraren satte oss i en ring o ville lära känna oss och när killarna sa något så va alla tyst men när jag skulle säga något babblade alla på, så jag satt där tyst och de va kanske 4 st killar som sacka så jag sa bara ursäkta kan ni va tyst ni stör mig och de bara kolla på mig och alla andra i klassen och sa förlåt o va tysta.............. HAHA asså fattar ni jag kände ingen och jag ba sa till dom och nu idag så är de som snackade några ut av mina närmaste vänner.

Men det kan vara svårt i början att komma in på en linje där det bara är killar men ett tips fall inte för någon kille första terminen som jag gjorde ska skriva om det i ett annat inlägg för det slutade inte så bra för just mig, HAHA DRAMA!!

Men va inte osäker/rädd för att välja en linje där det bara finns killar för du kommer att trivas extremt mycket om du gör saker din takt och inte tänker på vad alla andra säger.

HAHA men ni får h de så bra tills nästa gång, haade

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Asså min närmsta vänner vet om det men jag klarar inte av att bo hemma nå mer, på riktigt!!

pappa lotsas va något när hans tjej kommer hem t oss, han klagar och allt jag gör stör han sig på, så därför har jag en lista med saker som jag ska göra nästa år va klar med:

1. Spara pengar så jag kan fixa en lägenhet inne i stan.

2. Fixa körkortet den 18 januari

3. Ha två jobb ett inom bygg och ett annat som jag kan jobba på lite då och då.

4. Ha c-b i alla ämnen i skolan.

5. träna minst 4 gånger  veckan.

6. Åka utomlands eller åka bort med kompisar.

Mål och saker som ska hända eller hoppas på att de ska hända!

HAHAHA snälla Graflund eller något liknande ni kan ju hjälpa mig med en lägenhet o göra ett projekt om de eller vad som helt vill här ifrån.

Men ja de va lite om mina mål, och jag fyller ju snart år och det är når om 4 dagar, så blir kanske 5 inlögg till innan det nya året.

Men ni får ha det å bra tills nästa gång, haaade 

Likes

Comments

Hej!

Igår va ganska chill men glömmde bort bloggen😯 Men igår var jag ledig och då åkte jag till min vän Julia för hon skulle fixa mina naglar! Så jag åkte hem t henne och stannade kvar där över natten! Och naglarna vart extremt fina, aldrig set nå finare!

När hon gjorde naglarna så va de ganska skönt, va skönt när någon höll på med ens hand. Och skulle gå till henne alla dagar i veckan o fixa mina naglar! Men vad hände resten av kvällen jo Vendela kom och va med mig Wilman  och Julia till 11 sen gick hon hem och  jag o Wilma vart ganska trötta så vi gick o la oss. Och det var min måndag! kan berätta lite om idag också!😊

Hade julavslutning idag o de va ganska kul för jag o Jacob sat o drev o snacka skit under avslutningen. Assså ni skulle ha hört en tjej som heter Linn var extremt duktig på att sjunga typ ryste när hon sjöng, SÅ bra var hon!👌

HAHA o sen vid 11.35 hade jag körning så fick vänta nere på stan i 1h men de va helt ok. Så jag körde i stan och i massa rondeller o de var ganska kul! sen fick jag köra på E20 o blir STOLT när  körskoleläraren säger "SNYGGT" eftet att man har gjort något.

Men är ganska trött och måste sova så ni får ha de så bra tills nästa gång, haade

Likes

Comments