Først vil jeg bare beklage at bloggingen er litt vell dårlig om dagen. Jeg hadde som mål å komme tilbake med ett innlegg annenhver dag, eller ett hver dag, problemet er at jeg ligger over doskålen så og si hele dagen, og resten sover jeg. Mange opplever å bli bedre i løpet av uke 11-13, for min del, så har det vært stikk motsatt, kroppen min holder ikke på noe mat eller væske om dagen og jeg er helt utslitt. I dag er jeg i uke 13, vi er endelig kommet til «safe sone» jeg puster lett ut og føler det er 10 kilo av skuldrene.

Denne uken fant vi barnevognen vi skal kjøpe og har endelig fått den i boks. Vi valgte en hvit Emmaljunga vogn, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den skal komme rundt 20/25 februar, jeg gleder meg sånn! Adrian var litt skeptisk til en hvit vogn i begynnelsen, men etter litt overbevisning, så gikk det, og vognen er vår. Skal vise litt bilder når vi får den i hus.

Uten om det så skal jeg igjen prøve blogge litt mer:)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg føler vi nettopp fant ut om lillegull i magen, men det er faktisk 6 uker siden allerede, Gu som tiden flyr. Jeg er enda ikke kommet til den berømte «safe 12», men vi valgte å si det tidlig rett og slett fordi vi var så glad at det ble umulig å holde på. Jeg hadde så lyst å bare skrike det ut til alle. På torsdag var vi på den første jordmortime og alt står bra til med lillegull, med en sterk puls på 170 ❤️ Så nå gleder vi oss mye til ukene som kommer.


Termin: Termindato er 26.august 2018. Det vil si at jeg i dag er kommet meg inn i uke 11 (10+5). Jeg er i 3. gravidmåned, og over 25,6% av svangerskapet er overstått. Jeg har enda hele 208 dager igjen til termindato. Tiden har gått så fort til nå, så jeg håper tiden går like fort mot august.

Ukens aktivitet i magen: Jeg er enda bare i uke 11, så noe spesielt mye aktivitet er det ikke enda, og det forventer jeg ikke før rundt uke 20 heller. Men jeg merker at kroppen begynner å rydde plass, og at det begynner å bli trangere for noen av de andre tingene i kroppen min. Men slik er det bare.

Ukens tanker om fødselen: Vi snakker stadig mer og mer om fødselen her hjemme. Jeg prøver å sette meg inn i hvordan jeg selv vil reagere når ting starter, og hvordan jeg skal si dette videre til Adrian. Mine tanker er jo om jeg da kjenner en panikk når det hele er i gang, eller om jeg klarer å beholde roen. Dette er vårt første barn og ingen av oss vet spesielt mye om akuratt dette med fødsel enda, men det skal vi lære etterhvert. Vi skal blant annet på fødsels forberedende kurs i slutten av svangerskapet. Jeg må ærlig si at jeg gruer meg veldig. Tanken på fødselen skremmer meg veldig, og jeg har felt mange tårer på grunn av dette. Men alt i alt, så tror jeg at dette skal gå veldig fint.

Ukens cravings: Den siste ukene nå har det vært helt rart hvordan appelsin juice plutselig har fått en stor plass i hjertet mitt. Jeg kan så og si tørste drikke det, og det er en av de eneste tingene jeg får ned uten at det kommer i retur. Uten om det så spiser jeg frukt hele tiden, og klarer meg ikke uten.

- Erika Isabell

Likes

Comments

Etter mye tenking og snakking, har vi bestemt oss for å flytte til Stord, slik at vi kan bo nærmere familien min. Det er noe jeg virkelig ønsket nå med tanke på graviditeten og babyen som kommer i August. Jeg har veldig mye jeg lurer på og er mye urolig, og da er det godt å ha mamma i nærheten også. Adrian er den beste støtten i verden, men siden dette er helt nytt for oss begge, så er det mye gode råd og hente hos mamma og pappa. Og jeg er kanskje et lite tilfelle av mamma dalt, spesielt nå i svangerskapet, jeg ringer, spør og graver om ting hele tiden. Mamma var bare 18 når hun fikk meg, så vi har fått et veldig nært forhold, også som venner, og det setter jeg utrolig pris på, det er ikke noe jeg ikke kan snakke med henne om.

Jeg har også to småsøsken som bor på Stord, som vi kommer til å se mye mer til, noe jeg gleder meg veldig til. Det å kunne være en storesøster for de igjen. Jeg har ikke bodd hjemme på 4 år, og da var de bare 2 og 4 år gamle, så de husker nok ikke så mye fra tiden jeg bodde hjemme. De forguder også Adrian, og synes det er kjempestas å endelig ha fått en storebror, noe som har vært lillesøsteren min sitt ønske i flere år.

Vi har ikke helt bestemt dato eller når vi flytter hjemover, men forhåpentligvis så blir det i løpet av våren. Men vi gleder oss uten tvil veldig mye begge to.

Likes

Comments

Rett før jul fikk vi verdens beste nyhet, familien våres skal få ett nytt tilskudd, i august så kommer det nemlig en liten baby Junge Bernhardsen til verden ❤️ Dette er noe vi er utrolig glad for og gleder oss veldig til. Jeg må også si at dette er mye av grunnen til at jeg ikke har blogget så mye, jeg har vært veldig mye dårlig, og har derfor prioritert timene jeg er god til å prøve å gjøre litt hjemme. Heldigvis begynner formen sakte men sikkert å komme seg, så nå håper jeg at det skal ta seg litt opp.

- Erika Isabell

Likes

Comments

Den beste dagen i mitt liv. Jeg vet ikke hvordan jeg kan fortelle om dagen, for den går ikke ann å bare lese om, alt var bare helt fantastisk!


Torsdagen før bryllupet møttes alle foreldre, forlovere og brudepiker på hotellet for gjennomgang av seremonien. Allerede da, gråt jeg når jeg gikk ned alteret til Adrian, og med tanken på at det bare var to dager til vi sa ja, var helt utrolig, to dager til vi var gift, og hverandre sin for alltid. Så kom dagen før dagen, familie og venner fra alle Norges kanter kom til Bergen, for å feire vår dag. Bare det var sterkt for meg, at så mange ville reise i flere timer for å tilbringe dagen med oss, at vi har så mange gode venner og familie. De siste forberedelsene til den store dagen ble gjort, og jeg og Adrian sa godnatt og hade til hverandre for siste gang som bare kjærester. Jeg og forloveren min Rebekka dro på hotell og sov i Bergen natten før bryllupet, vi tok ansiktsmasker og koste oss veldig. Dagen etter på var det opp klokken 07:00 og avgårde til frisøren kl 08:00. Her ble det mye latter, bilder, leppemasker, dill og dull og jeg koste meg veldig. Her må jeg bare takke Seline Jensen fra Stylingspot  som stilte opp på bare to dagers forvarsel før bryllupet, jeg er så utrolig takknemlig for det, og kunne ikke vært mer fornøyd med sminken og håret!


Klokken 12:00 var det avgårde til fotograf Andrea for å ta masse fine bilder. Dette var jo i begynnelsen av Desember, så vi hadde med oss masse pledd, og paraplyer, for fryse skulle vi iallefall ikke. Det var også her vi hadde første blikk i finstasen, og det ble mye tårer og smil fra begge, jeg har aldri vært så glad som jeg var da i hele mitt liv. Det å høre Adrian komme gående mot meg var en helt magisk følelse, å det å snu seg å vite at dette var vår dag, det var helt surrealistisk. Vi tok mange fine bilder, og mange morsome, som jeg er utrolig fornøyd med, jeg hadde ikke valgt en annen fotograf om jeg kunne velge igjen. Klokken begynte å nærme seg 14, og vi måtte komme oss avgårde slik at vi rakk vielsen.

Jeg tror ikke jeg på noen måte kan klare å forklare resten av dagen, men jeg har laget en video til dere. Så vi tar det fra fotograferingen på morgnen.


- Erika Isabell

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen, det er flere grunner til det, men hovedsakelig har det egentlig vær at jeg har vært veldig sliten og det har vært mye reising i juletiden. Nå som julen er over og ting har roet seg litt igjen, er jeg tilbake for fult.


Julen har bydd på veldig mye kjekt. Jeg har blant annet endelig blitt 20 år, det var jo et høydepunkt i seg selv. Jeg har feiret jul med Adrian og familien hans, og ikke minst vi har reist mye mellom familiene våre.


Likes

Comments

UKENS HØYDEPUNKT

Uten tvil når jeg hentet Rambo i Gjøvik på onsdags kveld. Han er en utrolig gledesspreder og er ett fantastisk tilskudd til familien vår. Det er den beste Bursdagsgaven jeg kunne fått.

UKENS OPPTUR

Ukens opptur var når jeg traff søstrene mine i 5 minutter for å levere julegaver. Jeg hadde ikke sett de siden 8.Juni, så det å møte de for å levere julegaver var veldig koselig selv om det ble kort.


UKENS NEDTUR

Snøen er borte. Jeg elsker snø og det er noe av det som bringer frem mest julestemning hos meg, så at snøen forsvant natt til torsdag var virkelig ukens nedtur.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At Rambo absolutt ikke ville sove på toget hjem fra Gjøvik. Jeg skjønner veldig godt at han ikke sovnet, med tanke på ny eier, tog, og mye reise, så det går helt fint. Men 26 timer uten søvn, det var ganske tungt.

UKENS TANKE

Natt til onsdag så fikk jeg ikke sove i det hele tatt, så jeg bladde igjennom snapstories. Der kom det opp litt om atomvåpen, noe som egentlig fascinerte meg, visste dere at oppfinneren av atomvåpen angret etter at han så hvilken skade våpenet gjorde, og derfor trakk seg fra forskningen og ble en «forræder» i amerikanernes øyne? Eller at det tok flere år å finne formelen på en bombe? Jeg er jo av typen som er veldig redd for krig, og har prøvd å finne ut hva som skjer om det eventuelt skulle blitt en krig, og en atombombe skulle blitt sluppet over Bergen sentrum. Det jeg kom frem til var at med en atombombe på 1000 kilotonn , så ville det fortsatt ikke ramme oss der vi bor, og det er jo kjekt for vår del.. ikke at jeg håper det blir atomkrig, langt i fra. Jeg hater krig. Men det er ikke til å skjule at vi aldri har vært så nær atomkrig som vi er i dag. Men konsekvensene og risikoen for alle land er såpass stor, at det er lite sannsynlig for at det skjer.

AKKURAT NÅ

Ligger jeg i sengen og skal sove, Adrian ligger attmed og små snorker og Rambo ligger ved beina mine. Jeg føler meg virkelig heldig som har en så god mann som Adrian, jeg kunne aldri tenkt meg å ha en annen mann, i mine øyne er han den fineste, godeste og beste som finnes. Og jeg setter utrolig pris på han

Likes

Comments

Å ha en helg hjemme er noe jeg virkelig verdsetter. Det å kunne se familien igjen, og ha litt kvalitetstid er et must for meg. Jeg er en veldig familie person, så det betyr veldig mye for meg å være sammen med dem. Nå bor vi ca tre timer unna mamma og de, så vi er ikke i hjembyen min så ofte, men utrolig koselig når vi først er her.Nå skal vi være her hele helgen, før vi skal feire jul sammen med familien til Adrian.

Genseren til Adrian og tightsen min kan dere finne Her. Ved bruk av kode «erikaihauger» får du 15% rabatt på hele sortimentet til Vincere Fitness. 

• Håper alle får en fin helg •

Likes

Comments

​Nå nærmer klokken seg 0750, jeg er akkurat kommet på toget og har satt meg godt til rette. Jeg har en kopp kakao og er veldig klar for reise. Klokken 0620 sprang jeg ut døren hjemme mer enn klar for en og en halv time buss før jeg kom til toget. Adrian var så god at han sto opp og kjørte meg til bussterminalen slik at jeg slapp å ta buss hele veien, så det er jeg utrolig glad for. De fleste som fyker ut dørene klokken seks på morgenen har vell som oftest med seg en kopp kaffe, men her skal jeg ærlig innrømme at jeg drikke ikke kaffe. Er det Starbucks eller espresso house tar jeg gjerne en kopp, så lenge det er mye sjokolade og melk, men jeg er rett og slett ikke voksen enda som jeg pleier å si. Noen andre som også er slik?

Det tar litt over seks timer opp til Oslo, så jeg har pakket både teppe og pute, for her skal jeg sove lenge. Jeg er virkelig ikke en morgen person, og når jeg uansett ikke kan gå noen plass på flere timer, så kan jeg benytte sjansen til å sove litt. Når jeg kommer til Oslo blir det en liten pause før jeg bytter tog og drar videre til Gjøvik hvor jeg møter Rambo og hans nåværende eiere. Jeg gleder meg veldig til å møte både Rambo og eierne, etter å ha snakket en del over melding virker de veldig hyggelige, så det blir nok koselig.


Jeg er faktisk ikke tilbake i Bergen før i morgen tidlig på denne tiden, så det blir en lang reise, men så absolutt verdt det. Og på turen hjem har jeg verdens søteste lille koseklump med meg, så det skal nok gå helt fint. Det er ikke ofte jeg er på reis uten Adrian, så det blir litt trist å ikke ha han med på tur, men det går nok fint. Det er merkelig, jeg blir ikke lenge borte, men jeg hater å reise fra han eller omvendt. Lurer på om det kanskje er noe som henger igjen fra da han var i militæret, det går seg nok til!


♥Ha en strålende dag♥

Likes

Comments

Nå blir den lille familien vår på to plutselig til tre, ganske uventet, men helt fantastisk. Hvem hadde trodd at 2017 skulle bli ett så bra år? Jeg får nemlig en hund av Adrian til 20-års dagen min. Jeg fyller ikke 20 før den 22.desember, men nå kunne vi hente han, så da gjør vi det.

morgen reiser jeg ned til Gjøvik og henter vårt nyeste familiemedlem, lille Rambo. Rambo er en blandings hund på 2 år, han er blanding mellom pomeranian og chihuahua. Han er virkelig helt nydelig, og jeg falt for han med en gang. Vi gleder oss veldig mye til å få han hjem og være hans nye «foreldre». Vi var å kjøpte hundre utstyr og litt leker på fredag, så alt er klart til han kommer hjem, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg har veldig lenge hatt lyst på en hund, jeg har nemlig hatt hund så lenge jeg kan huske. Den første hunden mamma hadde het Choo-Moo og var en Pekingeser, henne fikk mamma og pappa året før jeg ble født, og hun var min helt til hun gikk bort på barneskolen. Så nå gleder jeg meg veldig til en ny turkamerat, kose kompis og gledesspreder. Det er allerede lagt inn bestilling på en Marius genser hund hos mormor. Nå blir det mye tur og mye kos fremover.

Jeg skal faktisk ta tog både opp og ned, så jeg er på reis i litt over 24-timer. Så er det noen timer hjem og hvile med Rambo, før det går videre på julekonsert og julebord med jobben til Adrian.

Lurer på om jeg skal lage en egen hunde Instagram, er noen interessert i det?


Likes

Comments