Header

Idag äntligen! Vaknade som vanligt med min jäkla pollensnuva. Men bestämde mig för att ta tid på mig idag på morgonen.
Vaknade och åt frukost sedan gick jag ner till Sola i Rum och unnade mig en kvart i solariet.
Därefter mådde jag halv bra och gick till Friskvårdshuset för ett röv och ben pass. Idag körde jag inte så tunga vikter. Eftersom jag är lite halvkrasslig så körde jag mer på teknik istället.
Tekniken är det viktigaste så har man en dag men mindre ork så kör på lättare vikter än vanligt och öva på tekniken. Själv brukar jag ha en dag i veckan där jag endast fokuserar på tekniken.
Idag är folk så insatta på att dom ska köra så tungt det bara går men har man inte tekniken så får man inte ut så mycket av sin träning. Tänk på det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag en sådan dag som man gör absolut ingenting. Låg i soffan och kollade igenom min snap. En kompis till mig är iväg och roar sig i Budapest just nu. Kollade igenom hennes bilder och såg att hon hade det jäkligt bra.
Började där efter googla på Budapest och insåg att det såg jäkligt nice ut. Därefter började jag kolla igenom priser bara för nöjes skull. Tänkte för mig själv "Det är ju inte dyrt alls". Skrev direkt till killen "Ska vi åka till Budapest? Vi bokar idag!" Han nappade direkt och resan var bokad samma dag.
Så v28 så blir det 4 nätter i Budapest för endast 4000kr för oss båda. Då ska man tänka på att bagaget kostar 800 om man avrundar uppåt så vill man bara ha handbagage så blir det ju betydligt billigare. Visserligen vi tog inget dyrt hotell. Det sämsta omdömet som vårt hotell har är att rummen är opersonliga. Men dom flesta skrev att att det var rent och att det var sköna sängar och det tycker jag är det viktigaste.
Var betydligt billigare att bo där än i Stockholm t.ex. Jag mins när jag var i Stockholm på ett litet lyxigare hotell. Då fick jag betala 5500 för 3 nätter och i Budapest kunde man få samma standard på hotell för bara 3500kr i 4 nätter (utan flyg).
Men ska bli hur kul som helst att vara där och ha första riktiga resan med killen min. Hotellet som vi ska bo på ligger precis vid Budapest City Park. Jag som älskar natur kan lätt spendera dom fyra dagarna i den jätteparken. Så kommer bli hur gött som helst!

Likes

Comments

Man får ha sina lata dagar! Tack vare min pollenallergi och min nya tatuering som jag gjorde i torsdags så skippar jag mitt styrkepass idag.
Vaknade idag med en sådan jäkla snuva så jag anade att jag var förkyld. Om jag ska tvinga mig till gymmet så presterar jag inte lika bra så då är det lika bra att vänta tills min motivation är på topp.
Visserligen min tatuering är inget jag kan skylla på. Men svett kan försämra läkningen (lite) och jag vill absolut inte fylla i den om några veckor eftersom det nalkas bad och sol tider.
Blir att städa lite hemma nu så jag blir lite gladare när jag kommer hem inatt från jobbet.

Likes

Comments