Brave Girls - Deepened

Var inne på Soompi för ett tag sen och fick se ett inlägg om att Brave Girls skulle släppa en låt efter en lång väntan samt att de hade nya medlemmar och nytt tema som de aldrig varit inne på förr. Jag kollade på första teasern (missa att den andra kom ut 😁) och jag blev faktiskt lite förväntansfull och gick och vänta på att den skulle släppas. Innan titta jag runt på deras äldre videor och det var inte riktigt något för mig så jag tänkte att antingen blir det en stor flopp eller så blir det något bra, visst blev det något bra alltid!

Sången, tjejernas röster, stylingen-kläderna (OMG!!), koreografin, scenografin, precis allt var on point! Believe me! Jag kände först att detta var en bra sång som troligtvis bara kommer att växa och växa ju mer man hör den, så var det i alla fall för mig. Ljuva stämmer och otrolig rapp mixades ihop och blev ett jävla bra resultat.

Inte nog med hur allt i videon var on point, bara kolla in deras kroppar! Det är ju inte ovanligt med att alla artister i kpop industrin har otroliga kroppar, verkligen ovanligt om de inte har bra kroppar, men åh shit verkligen girl crushes here! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har tänkt nu ett tag att jag skulle ta och börja blogga lite igen, bara få skriva av mig lite när jag har tråkigt osv.
​Det hände aldrig 😁 Samtidigt som jag har ett sådant slappt schema så har jag ändå ganska mycket skolarbete att fixa, självklart är det mest rester... Jag lär mig seriöst aldrig att göra läxor osv direkt och inte skjuta upp dem...

Vad har hänt den här tiden sen jag blogga sist? Jo, balträningarna har börjat, varit på jobb intervju, buggat, fester och jaaa, fester. Haha låter som att det bara är massa fester men det har faktiskt varit överdrivet lugnt nu i trean med fester. Själv börjar man nu bli lite trött på dem, oftast är det bara samma saker som händer, men visst är det även kul.

I veckan nu som varit så har man under flera tillfällen verkligen känt att våren var på väg och så nästa dag snöar det ute... Visserligen så försvann snön typ på en timme och idag vakna jag upp till världens solsken!
Hann med en härlig promenad vid kanalen i veckan och jag ska försöka gå lite mer promenader vid kanalen så länge som jag bor kvar i Ljungsbro, ska nämligen flytta hem till påsk då jag går på lååång lov samt praktik.

Likes

Comments

När Ikon först debuterade med låten My Type så förstod jag inte vad fan allt snack handla om, låten var bara skit enligt mig. Sen ett par dagar släppte dem låten Airplane, vilket jag dock inte lyssna på då första låten var skit, MEN sen släppte Rhytm Ta och DAMN, den sången och deras video fånga mig redan vid de första sekunderna, bravvo 👏 När de 3 låtarna lyckats dra på sig popularitet så släppte de även Anthem & Apology. Apology fastna direkt den med men Anthem tog några dagar innan den också blev en favorit, samtidigt så blev även Airplane en favorit då jag tillslut orka lyssna på låten. My Type är dock inte någon favorit, men jag kan lyssna på den.

Nu kommer det bästa, på julafton släppte Ikon 2 freaking nya låtar! Snacka om bästa julklappen någonsin!!! Jag är seriös när jag säger att låtarna var de bästa julklapparna jag fick. Visst jag fick vad jag önskade av mina föräldrar men liksom kom igen, när en utav sina favorit grupper släpper nya låtar så blir man ju galen. Det är liksom ren eufori, det bästa som finns är när de släpper nya låtar eller om de skulle bestämma sig för att hålla konsert i Sverige (vilket är väldigt osannolikt....).

Dumb & Dumber och What´s Wrong fångade mig direkt från början dem med, snacka om att min julafton blev ganska bra 😏

        ​

Likes

Comments

6-7 december under stormen Helga var jag med familjen och några vänner på kryssning och hade väldigt kul! Vi åkte med båten Cinderella och eftersom att det var storm så blev utläggningen eller vad det heter senarelagd. Båten lämna Stockholms hamn 20.15. Vi fick gå på båten 16.30 och 18.00 gick vi och åt på en restaurang som hette något med ocean view eller något sånt. Men snacka vilken utsikt, visserligen låg vi fortfarande kvar i hamnen dåe och hade utsikt över gröna lund, men det var väldigt fint belyst så jag satt mycket och kolla ut genom fönstret.

Efter maten blev det att återvända till hytterna i väntan på att Casanovas skulle börja spela på Etage, alla som fick dricka satt och drack, själv kunde jag ju bara titta på då jag inte får dricka alkohol på grund utav min jävla körtel feber...
Så resten av kvällen/natten blev det och dansa till Casanovas, dricka alkoholfria (men goda) drinkar och kolla på när de fulla idioterna skulle ge sig på karaoke...

6.00 vakna jag av att hela jävla båten höll på att skaka sönder, inredningen föll och mamma, jag, Joel och Alex sprang upp på däck i tron om att båten höll på att gå under, fatta paniken man hade.
Dock höll vi bara på att lägga i hamn i Åland, så då lugnade man ner sig lite och gick tillbaka till sängen.

9.00 gick vi för att äta frukost, eller vänta, vi stappla fram medan vi höll i väggar osv för att inte dra omkull på grund utav vågorna som gunga båten något otroligt. När vi lämna öppna havet och gick in i skärgården igen så kunde man gå rakt igen 😉

Resten av kryssningen bestod återigen utav goda drinkar samt dans till Casanovas, det blev även en julshow där det bjöds på sång och dans. De var jätte duktiga och sista låten som var helga natt fick man bara rysningar av. Det var 4 personer som sjöng men det lät som om en hel kör stod där.

Kom även med på ett Youtube klipp när jag dansar till Casanovas med en snubbe som bjöd upp mig, har hästsvans, svart lång kofta och en obey magtröja 👌 Då personen som filma detta inte filma hela dansgolvet utan bara Casanovas så dyker jag lite då och då!


Gjorde även en lite video av mina snapchats videos👍

Likes

Comments