Good feeling

// erikaekermalm

Gillar

Kommentarer

Halloumipasta

Som jag nämnde tidigare i de förra inlägget gjorde vi en halloumipasta som blev en enorm hiss här hemma. Eftersom den va så god och vi tänkte fortsätta köra de receptet hemma så tänkte jag vara snäll och dela med mig av receptet här på bloggen. Ett stort tips och rekommenderar de starkt. Så gillar ni halloumi, majs och tomat, då är de här receptet något för er. Varsågod och njut!


- Halloumipasta med majs och tomat -

* 500 g färsk fettuccine ( fungerade bra med annan pasta också)
* 400 g halloumiost
* 340 g majskorn
* 400 g kyld pastasås (Tomat och creme fraiche) ^
* 1 tsk Timjan

Såhär gör ni:
* Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
* Skär halloumin i små tärningar och stek. Häll majsen med spad, pastasåsen och timjan över halloumin. Låt sjuda i några minuter. Servera såsen med pastan.

Med andra ord va detta recept väldigt enkelt och gick fort att tillaga. Ett perfekt recept om man bara vill dra ihop något gott men snabbt. Vi tyckte att pastasåsen passade till halloumin och hela pastan fick en god smak. Trevligt att testa på nya maträtter. Mums! Vad rekommenderar ni för recept?

// erikaekermalm

Gillar

Kommentarer

Cozy s a t u r d a y

Hej på er.
Varit lite tyst från mig ett par dagar nu, har dock mina anledningar. Så tänkte uppdatera er nu när jag ändå har tid. Måndagen började med att jag hade ett 7:15-16:15 pass, därefter skulle vi ha avdelningsmöte med båda avdelningarna på förskolan. Dock blev tyvärr inte dagen så speciellt bra. Efter lunch började jag känna mig totalt orkeslös, hade ont i huvudet och halsen, hostade som en galning och va inte alls pigg med andra ord. Eftersom vi skulle ha avd-mötet som är viktigt så fick jag istället tillbringa några timmar i personalrummet där jag somnade av utmattning. Tack och lov hade vi inte så många barn så vi klarade oss på den personal vi hade. Efter avd-mötet åkte jag hem och blev därefter sjukskriven mellan tisdag-torsdag. Så har alltså legat sjuk ett par dagar nu. Har dessa dagar bara legat i soffan och växlat mellan att se på serier eller sovit. Speciellt hostan gjorde mig trött, men i torsdags eftermiddag kände jag mig piggare och förkylningen hade lättat. Så i fredags kunde jag äntligen komma tillbaka till jobbet, vilket var skönt då jag saknade mina kollegor. Denna lördag har iallafall varit lugn, på ett bra sätt. Vi startade morgonen med att sova ut rejält vilket behövdes för både mig och sambon efter en seg vecka. Därefter åt vi frukost och åkte sen in till stan för några ärenden. Fikade lite, handlade och sen åkte vi hem. Idag tänkte vi att vi skulle testa något nytt, vilket blev en enormt hiss från både mig och sambon. Kommer självklart länka receptet på den goda halloumipastan vi gjorde. Kommer absolut göra om den! Så hittills har de varit en lugn lördag även om vi va iväg tidigare idag. Just nu sitter jag och lyssnar på en podd medans jag fixar med lite inlägg på bloggen. Ska snart slå igång en serie och bara mysa resten av kvällen. Jag hoppas ni haft en bra vecka och får en mysig helg. Kram på er!

// erikaekermalm

Gillar

Kommentarer