hey hey hallåå!

Något av det absolut tråkigaste med mitt jobb är kläder... Jag älskar kläder och har en hel del i garderoben, men när man jobbar på förskola blir alternativen få då det oftast slutar med att man har snor, matrester eller t.o.m vid något hemskt tillfällen bajs på kläderna. Så inte jätte ofta du väljer den där fina vita tröjan eller dina vita jeans till jobb... och dom få gånger man får för sig att göra det är det oftast tomatsoppa eller spagetti och köttfärssås till lunch.. tror ni kan se hur bra det slutade när man har fem små ettåringar vid bordet..

Men här kommer ändå upp lite bilder från dagens outfit. Tog en stor oversize vanströja idag men en rosa vårig bomber jacka och svarta dr denim.. spaceade även till det med en liten gullig chocker..

tills nästa gång.. ha det FETT!

P.S vädret i Malmö idag är helt underbart, håller tummarna på att våren äntligen är på g..

Likes

Comments

Jaa välkommen hit, börjar väl med en kort och säkerligen tråkig presentation om mig, 23 år, jobbar på förskola (kill me), dansar och försöker umgås med vänner på min fritid, dock brukar det istället sluta med att jag äter chips på soffan... insett att starta en blogg kan vara ett roligt och bra sett att få skriva av sig ibland , får se hur länge jag tycker det men jag hoppas någon kan finna detta intressant.

Att jag startar en blogg på alla hjärtans dag säger ju bara hur patetisk jag är.. haha! om någon liten själ hittat hit och läst detta inlägg så får ni ha det så bra tills nästa gång vi hörs, om ni nu klickar in här igen. tjolahopp!


Likes

Comments