Header

Är du ny här?

Då har du kommit rätt! Jag heter Erika och jag är 21-år gammal. Jag bor i Örebro tillsammans med min sambo, Kevin. Min huvudsakliga sysselsättning på vardagarna (och helgerna i bland) är plugg, jag studerar till kriminolog vid Örebro Universitet, just nu är jag inne på mitt andra år.

Jag är från en liten stad i Dalarna som heter Mora och jag bodde där tills jag var 19 år, då flyttade jag ner hit till Örebro för att börja plugga. Under mitt första år så studerade jag Rättsvetenskap med internationell inriktning. Därefter bytte jag till Kriminologi, och där blev jag kvar.

Mina allra största intressen är smink och tatueringar tillsammans med matlagning och musik. Jag skaffade min första tatuering när jag var 19 och efter det så har samlingen bara växt och jag planerar att täcka stora delar av kroppen i framtiden. 

Ett annat stort intresse jag har är smink, mestandels för att jag tycker att det är kul och det finns inget som är så satisfying som att öppna en ny highlighter. För övrigt så kan jag säga att det är sällan, man ser mig utan en winged eyeliner. That's my jam. 

Musik är också som sagt ett väldigt stort intresse hos mig, dock så spelar jag inget instrument eller sjunger. I just enjoy it you know. Min musiksmak är väldigt varierad och jag kan lyssna på allt från Kent till Lana Del Rey. Men det bästa som finns är metal. Några av mina absoluta favoriter är: Bring Me The Horizon, Motionless In White, Asking Alexandria och Crown The Empire. I min blogg så kommer ni få läsa mycket om min eviga kärlek till dessa band.

På tal om kärlek. I min blogg så kommer ni med högsta sannolikhet att få läsa väldigt mycket om min pojkvän Kevin. Han är också 21 år och jobbar för tillfället men planerar att börja plugga till hösten här i Örebro. Vi har varit tillsammans i 1.5 år och det var mer eller mindre love at first sight. Vi matchade på Tinder(!), bytte snap och pratade i kanske en vecka innan vi bestämde oss för att ses, efter 2.5 veckor så gjorde vi det "officiellt", men vår års dag är 2:a oktober, dagen då vi träffades för första gången. Kevin är helt fantastisk på alla sätt och vis och det har inte passerat en dag utan att jag känner mig tacksam för att jag får ha honom i mitt liv. Det här är människan jag vill spendera resten av mitt liv tillsammans med❤

Så vad vill jag med min blogg? Det jag främst vill blogga om är livet som student, hur det är och få fram att det faktiskt inte är så illa som det låter. Samtidigt vill jag dela med mig av sminktips, i och med att jag är student så har jag inte råd med att lägga ut alltför mycket pengar, så jag vill dela med mig av det jag testar, hur jag gör och tips i allmänhet. Jag är inte på något sätt utbildad what so ever utan jag är självlärd och det här är min hobby. Hoppas att du är här för att stanna! Pugs and kisses💗 (FIY, "pugs and kisses" är en term som jag använder väldigt flitigt då hundar är min stora svaghet här livet men jag har inte en egen ÄN, but later in life I will)