Header

Music
Och så blev det ett sånt där långt och faktiskt ofrivilligt uppehåll, igen. Men som ni säkert vet så har jag spenderat min helg uppe i Stöten. Although så åkte jag hem redan på lördagen tillsammans med Kevin då han fick komma på arbetsintervju på söndagen. Det gick bra och han fick jobbet, which means att han kommer hem från Sälen redan på lördag och flyttar in hos mig!! Yeeeeeey :D Så från och med lördag så kommer jag och Kevin att vara sambos, det känns så himla bra att slippa bo långt ifrån eller vara ifrån honom överhuvudtaget. 

 

Idag så åkte Kevin tillbaka upp till Stöten och jag har varit på föreläsning i tre timmar, där jag lyssnade aktivt kanske 1 h ungefär. Very duktigt and so on. Nu under kvällen så har jag lagat mat och satt igång med tentaplugget på riktigt, off to a pretty good start känns det som än så länge och jag ska försöka att avverka alla ämnen innan den här veckans slut. Pray for me, I need it. 

 

 

Hoppas ni alla har fått en bra start på veckan, ha det! 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday life
Hej på er! Hoppas alla fått en bra start på veckan so far! Imorgon är det onsdag, vilket innebär föreläsning för mig 08:15 till 10:00. Wohooo. Kommer inte ihåg ens när jag upp så tidigt senast... No fun. Men inte ska man vara ledsen för det inte, efter föreläsningen så är det hem och packa i det sista, run a few quick errands och sen vid 2 så åker jag upp till Stöten och spenderar hela min helg med Kevin<3 

 

Får se om jag uppdaterar något under helgen, well see. Vi hörs!

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Förklaring till tidigare inlägg.

 

I mitt 20-åriga liv så har jag stött på en hel del motgångar, medgångar för den delen också, men just nu håller vi oss till motgångarna. Det kommer en förklaring. Jag är en sån där som helst av allt vill klara av allt själv, jag bär hellre alla världens problem på mina axlar om det så krävs för att alla andra ska må bra. Och jag försöker verkligen inte få mig själv att framstå som ett helgon eller ens som en bra person, jag har mina brister jag med. Men det jag menar är att jag är en sån som hellre går sönder själv än att se någon annan i min närhet gå sönder. Snällt tycker en del, och ja absolut det är snällt. Men har man själv redan något att bära på, då blir det tungt.

 

Se det som en utflykt med klassen. Alla har ryggsäckar med tung packing som de bär runt på, många börjar klaga på att det är jobbigt. Men eftersom att du, av ren godhet, vill göra allt mycket lättare för andra så erbjuder du dig att bära deras packning. Du tar emot mer och mer packning, men till slut, så orkar inte du mer. Du faller till marken med all packning för att du, helt enkelt inte orkar mer. 

 

Sån är jag. Jag hjälper gladeligen andra, jag hjälper dem med deras packning när jag knappt kan bära min egen. Så till slut så brister jag, till slut så blir allting för tungt. Men i verkliga livet så slutar det inte med att jag faller till backen med en massa packning. Utan det resulterar i ångestattacker. Om, och om igen. "Nu kommer ångesten och det är okej." Ord som har hjälpt mig mer än vad jag någonsin faktiskt kunde ana. 

 

Så, förklaringen till det förra inlägget. Can you feel my heart. En låt av BMTH. Men för mig, är det mer än bara en låt, givetvis. Vartenda ord i den här låten, beskriver exakt hur jag känner när en ångestattack kommer. "Can you hear the scilence, can you see the dark, can you fix the broken..." Hopplösheten man känner i att man inte orkar mer, tystnaden som bedövar en, det icke-existerande mörker som omsluter en. Trasig. "I'm scared to get close, and I hate being alone. I long for that feeling to not feel at all. The higher I get, the lower I'll sink. I can't drown my demons they know how to swin" Favoritdelen i låten. För en lång tid så var jag väldigt rädd att släppa in människor i mitt liv, jag var så rädd för att bli sårad. Therefore: jag byggde upp en mur omkring mig med tanken att den aldrig någonsin skulle rivas. Men jag vill hitta någon som förstod, någon som kunde bära allt det där jobbiga med mig. Men tankarna, demonerna som fanns inne i mitt huvud, tillät inte det. Jag var rädd, så frukantsvärt rädd, för att bli sårad, för att bli lämnad ensam, för att bli dömd. Så vissa gånger så önskade jag att jag inte kunde känna något överhuvudtaget. Varken glädje eller sorg.

 

Som tur är, så utvecklas man med åren. Man väljer sina strider, man lär sig att välja rätt vänner, man lär sig att acceptera sig själv och att man inte kan klara allt själv. Det har jag gjort, jag har mina stunder då allt känns piss, då det känns som att vågen av ångest är tillbaka. Men då måste man komma ihåg att det är okej att vara ledsen och framför allt att riva muren och släppa in människor som vill hjälpa en. Så just därför kommer Can You Feel My Heart vara tatuerat på min kropp inom en snar framtid. Som en hyllning till mig själv att jag kom ifrån det tankesättet och för att påminna mig om hur det var och att jag aldrig någonsin ska vända tillbaka dit igen. Det blev en lång och utdragen förklaring. Men hey, at least now you know the real story behind it, och om det är någon som läser det här nu och känner likadant som jag gjorde då. Fight thorugh it, även om det känns riktigt hopplöst, så lovar jag demonera går att dränka. 

 

 

Likes

Comments

Music
Torsdag idag och jag spendrrat min tid på universitetet tillsammans med Linnéa och civil law powerpoints. Very funny and entertaining, really.. Imorgon så åker jag hem till Mora och spenderar helgen där, kan knappt komma ihåg när jag senast spenderade en helg här hemma i Örebro. Någon gång innan jul kanske, oh well, who cares.

 

Har verkligen ingenting intressant att berätta, borde egenltigen sitta och fortsätta att plugga inför tentan men väljer att skjuta upp det till morgondagens tågresa istället och kolla på film istället. Ha det!

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Hej på er! Tisdag, and what have I been up to? Inte mycket, som ni säkert redan kunde räkna ut, studentlivet var händelserikt under nollningen. Now? Not so much. Men i och med att jag har en stor muntlig tenta om ca en månad så är det lika bra. Så idag har jag bara varit till skolan på en föreläsning, läst ännu mer hemma och sen bakat en kladdkaka för att slippa plugget och det eviga läsandet av akademisk engelska ett tag. 

 

Nu under kvällen så har jag suttit och skissat på en tatuering som Kevin har pratat om att han vill ha och ätit kladdkaka. New year, new me no esta. Oh well, nog om min dag. Hoppas att ni alla har haft en bra tisdag, ha det!

  

Likes

Comments

Music
Hej på er! Har alla haft en bra måndag?

 

Idag så har jag varit till optikern för synundersökning och för att fixa nya glas till mina glasögon, då jag desvärre inte kan använda linser längre. I alla fall inte så som jag gör nu. Annars så har jag bara varit iväg till skolan för en föreläsning, tvättat och sökt fler sommarjobb. Nu under kvällen så har jag tänkt att jag ska försöka plöja några sidor i min kurslitteratur, men det blir efter Matsterchef Australia, kanske. Haha jag måste verkligen få bättre diciplin...

 

Ha en bra kväll!!

 

Askings senaste, can't wait tills deras nya album kommer ut!!

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Hej på er! Efter en lång resa så är jag nu tillbaka i Örebro. Har haft en toppenhelg i Stöten tillsammans med my love, vi har basically inte gjort mer än att kolla på American Horror Story, ätit och så har jag målat upp mina teckningar (tatueringsskisser) på Kevin. Har hittat tillbaka till mitt intresse för tatueringar och börjar bli mer och mer sugen på att försöka att skaffa mig en lärlingsplats. Dock så ska jag givetvis ta min kandidatexamen i Rättsvetenskap först, education first. Juridik är alltid nyttigt att kunna och öppnar många dörrar, så ska avsluta det jag påbörjat innan jag börjar med något annat. 

 

Idag är det alla hjärtans dag och jag fick dessvärre inte spendera hela dagen med Kevin, men att få vakna upp bredvid honom duger gott och väl, mer än väl. Jesus Christ jag är så kär i den här människan. Ni som följt mig under åren vet att en hel del heartbreaks har uppstått och alldeles för många tårar har fällts över människor som inte förtjänat det. Så att sedan byta stad och hitta någon som Kevin, det är obeskrivligt. Att ha någon som får mig att skratta, att le, att känna mig älskad och behövd, som får mig att känna mig speciell, vacker. Någon som lyssnar och förstår, stöttar mina drömmar, backar upp mig, någon som älskar mig lika mycket tillbaka som jag älskar honom. Kevin, jag älskar dig så mycket. Du är utan tvekan det bästa som hänt mig

 

Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag!!

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Onsdag, vilket borde ha inneburit JF-klubb på Wobbler för min del.. Men icke, jag har blivit matförgiftad så får vackert sitta hemma och försöka få i mig Proviva, och om jag har tur, lite vitt ris. Mmmm life<33333 Nej inte ksa man vara ledsen inte, kunde ha varit värre. Efter en natt from hell så känner jag mig faktiskt ändå någorlunda på banan igen. Så jag skippade skolan idag, lligger i sängen fortfarande och varvar plugg med att söka jobb. Hade som sagt planer på att dra till JF-klubben men det blir ingenting av med det. Istället så ska jag bara vara hemma, chilla, plugga ännu mer och kanske gå till Ica. Imorgon kl 10 åker jag äntligen upp till Kevin!! Så som jag nämnde i tidigare inlägg så kommer uppdateringen inte vara den bästa under helgen, ni får ta det. 
 
Hoppas ni får en bra onsdag, och en ännu bättre helg! Ha det!

 
 
 

Likes

Comments

Everyday life
Hej på er! Ett alldeles för långt uppehåll nu på bloggen, I'm sorry men har knappt varit hemma någonting. Som ni säkert redan vet så var jag på Skiweek i Åre tillsammans med Juridiska Föreningen  förra veckan. Det var SÅÅÅÅ KUL. Var ett bra tag sedan jag åkte skidor men blev glatt överraskad när jag märkte att kunskaperna fortfarande fanns kvar. (Någorlunda i alla fall, första dagen åkte jag in i skogen och blev nominerad till "Dagens vurpa" och fick därför åka runt med en reflexväst dagen efter...) 

 

Efter Åre så stannade jag hemma i Mora över helgen, för att rehabilitera min lever efter allt festande och vara med pappa. Väl hemma i Örebro så har jag börjat plugga, äntligen, sen sökt en massa sommarjobb här i Örebro. Hoppas verkligen på att jag kommer få jobb som receptionist på Gustavsvik. Skulle vara så kul att hamna på en camping i år igen. 

 

Lite update om att jag lever i alla fall. Ska försöka att bli bättre på att uppdatera hädanefter, men sen så kommer jag åka upp till Kevin *skriker av lycka* på torsdag, så bättre uppdatering kommer troligen bli postponed till nästa vecka. But I'm trying. Ha det!

  


 
 


 

Likes

Comments