Header

Everyday life
Hej på er! 

 

Idag så har jag shoppat lite med pappa, bl.a. saker till flytten, men har så himla svårt för sånt där. Är that kind of a person som hittar allt annat förutom det jag verkligen ska ha när jag shoppar. Men men, lyckades få med mig allt det jag skulle ha. Även om det tog sin lilla tid. Ikväll så ska jag skjutsa pappa till Orsa sen jag jag träffa min syster och sen några gamla klasskompisar. Känns skönt att vara tillbaka till Mora men börjar faktiskt längta tillbaka till Örebro, eller ja till Kevin. 

 

Hoppas ni får en fortsatt bra lördag! Vi hörs!

 

 


 

 


Likes

Comments

Everyday life
Torsdag vilket innebär seminarium och hemfärd till Mora för min del. Hade planer på att försöka ta mig till gymmet innan jag kilade iväg till universitetet men valde att sova lite längre istället. Prioriteringar people, prioriteringar. Har inte så mycket mer att säga, i helgen så ska jag passa på att träffa mina kompisar och vara med min familj, packa ner alla mina saker till flytten och kolla upp min syn... Igen. Min syn börjar återigen bli sämre och min GPC har kommit tillbaka. Woho. Byta optiker är ungefär lite som att byta frisör för mig, det finns inte en chans i världen att jag kommer göra det. 

 

Hoppas ni får en bra torsdag, puss! (Från mig och Buster, min mjukis-bulldog som jag behandlar som om den vore riktig, och ja jag är snart 20. What r u gonna do about it?)

  

Likes

Comments

Everyday life
Onsdag, idag så har jag och Kevin varit till IKEA och plockat ihop en massa möbler och annat som jag kommer behöva till min nya lägenhet som jag får tillgång till om bara 6 dagar. Lite blandade känslor ändå, nu kommer jag flytta hemifrån på riktigt, bo själv, klara mig själv. Min egen lägenhet, mitt liv som vuxen. Imorgon väntar ännu ett seminarium som jag har förberett mig väl inför sen kommer jag sätta mig på tåget som kommer ta mig hem till Mora. Det är över en månad sen jag åkte hem, Örebro har hållit mig kvar och Mora har börjat kännas som en mer och mer avlägsen krigzon. Men det kommer alltid vara hemma, oavsett om jag vill eller inte så kommer det alltid vara mitt hem. Men jag drar mig för det, jag skulle ljuga om jag påstod annat. 

 

Hoppas att ni alla får en fortsatt bra onsdag, ha det bra!

  

Likes

Comments

Music
Hej på er!

 

Börjar äntligen komma tillbaka till mina gamla bloggvanor, fixade ny design igår så jag hoppas att det kommer bidra änu mer till att hålla min blogglust uppe. Idag så har jag hunnit iväg till universitetet för en föreläsning inom Köprätt, intressant men ingenting som är nytt för mig. Känns så himla bra att kunna ha förkunskaper om det föreläsaren tar upp, känns lite roligare då så man slipper ha ångest som man har annars när man inte förstår någonting alls. Senare så ska jag kila iväg till gymmet innan Kevin kommer, imorgon ska vi på IKEA. Yeeeey!!!!

 

Hoppas ni får en bra tisdag!

 

 

 

Likes

Comments

Everyday life

1. Beroende av?

Hm.. Mat obviously, metal, närhet och shopping (dessvärre..)

2. Vad får du oftast komplimanger för?

Min hy och mina ögon. Har aldrig haft problem med min hy, är nog med största sannolikhet mitt asiatiska arv som ligger bakom det. Kan även få komplimanger för att jag är väldigt lätt att prata med och kul att festa med hehe. 

3. Dina planer under 2016?

I januari så fyller jag år och på min födelsedag så planerar jag att tatuera mig för mamma (har redan en tatuering för pappa så nu är det mammas tur). Sen kommer jag åka på Parkway Drive och Architects med Kevin och hans kompisar den 27 och 30 januari bär det av upp till Åre med Juridiska Föreningen på Skiweek!! Sen vet jag inte.. Planerar att återvända till Siljansbadet under sommaren, vill även hinna med en vecka eller två utomlands. Men vart och när det blir får vi se. Planerar även att försöka se Coldplay på Friends Arena i sommar, känns som ett måste.

4. Vad är det konstigaste du ätit?

Alltså jag är rätt kinkig med mat. Men känguru och hel bläckfisk (när jag menar 'hel' bläckfisk så menar jag hel, tentakler och huvud sammansatt, sjukt snuskigt jag vet... don't ask..) 

5. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Det beror på vad det är för dag. Ska jag till skolan och ha föreläsning eller liknande så går jag upp vid halv 8-8. Äter frukost, klär på mig träningskläder och kilar iväg till gymmet så fort maten sjunkit ner. Tränar i en timme, går hem, äter lunch, duschar och gör mig i ordning, åker till skolan. Om Kevin sover är här så är det en annan sak, då vaknar vi vid 11 halv-12, ligger kvar i sängen tills halv 1 sen käkar vi "frukost". Den bästa typen av mornar helt enkelt. 

6. Serier du följer just nu?

American horror story och The Walking Dead.

7. 5 saker du vill göra i framtiden?

Jobba med något som gör skillnad, bli rik, gifta mig, skaffa familj, se världen. 

8. Har du någonsin brutit mot lagen?

Jag och Lina körde springnota en gång utan att ens veta om det, vi glömde att betala för våra chilinötter som kosta 15 spänn på Wobbler. Antar att köra över hastighetsbegränsningen räknas det med. 

9. Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

Tack bästa <3<3 från Elin. 

10. Vilka är dina närmsta vänner?

Jag har många superbra vänner men det finns få som jag anser vara mina allra närmsta vänner som jag känner att jag kan berätta allt för (bortsett från min familj då). Men Elin, Johanna, Alicia och Angelica är självklara, precis som Elias. Sen är Kevin som en bästa vän för mig utöver att han är min pojkvän, någon som jag verkligen kan vara mig själv med, berätta allt för, be om råd när jag tvekar och någon känner mig bekväm med. He's the best

Likes

Comments

Music
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg. Jag har spenderat en ute i Kumla, har inte gjort så mycket egentligen. Bara tagit det lugnt och ätit typ haha, men såna helger behövs de med. Har även fått lite plugg gjort under tiden Kevin har spelat Guitar Hero, så att slappa ungefär hela helgen är mer än okej. Idag när jag kom hem så kilade jag förbi Willy's och köpte hårfärg, min utväxt börjar sakta men säkert att närma sig det brutala stadiet så kände att det var mer än dags att göra något åt det. Första gången jag färgade mitt hår hemma också men tycker att det blev riktigt bra ändå, skulle bli chokladbrunt men blev mer åt det svarta hållet haha. Oh well, jag är nöjd!
 
Under veckan som kommer så väntar en föreläsning och ett seminarium, ytterligare ett besök till IKEA då jag måste börja köpa alla möbler till min nya lägenhet, (jag flyttar om en vecka???? vart tog den här månaden vägen ens???) sen under helgen så åker jag hem till Dalarna igen. 

Ha det!!
 
 

Likes

Comments