Header

Photos
Har inte hunnit, eller ens tänkt på att ladda upp bilder från Thassos. Har tagit upp mot 300 bilder, här är några:

 


 

 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Everyday life
Tillbaka på jobbet nu och det känns faktiskt väldigt bra måste jag säga, trivs så himla bra både med själva jobbet och mina kollegor. Så skönt! Mer än att jobba så har jag inte hunnit med så mycket mer idag, när jag kom hem så åkte vi till Fåsås (en fäbod ca 1 mil ifrån där jag bor) en stund och firade henne eftersom hon fyller år idag. Ska banne mig också skaffa stuga där när jag blir gammal, det är lifegoal. Det är så vackert där och liksom, lugnt. Var dit rätt ofta när jag var mindre, att springa runt i skogen och leka, titta efter rådjur på ängen utanför huset mitt i natten, leta efter stenarna som var målade som flugsvampar som låg gömda i mossan ovanför källaren och vid speciella tillfällen, få följa med och titta på den gamla varggropen som fanns i skogen. Spänningen jag kände då var obeskrivlig. Helvete så fina minnen jag har fått med mig därifrån. 

  

Likes

Comments

Everyday life
Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter en fantastisk vecka i Grekland. Har hunnit uppleva så mycket samtidigt som jag har spenderat dagar med att bara ligga i solen och inte göra någonting. Har bestigit Thassos högsta punkt, besökt en marmorgruva, åkt igenom öns största olivträdgård (den var enorm), besökt Xanthi, varit på vinprovning i en liten by som heter Dialekto och en massa annat, tillsammans med en av mina allra bästa vänner. Kan man ens begära mer? 

 

Igår så kom vi hem hit till Mora vid halv 7 tiden och vid 8 ungefär å kilade vi iväg till kråkberg för förkrök tillsammans med Annamaria, Nanette och Inez innan vi begav oss till Strand, krigade på tills ugefär kvart över 3, då gjorde sig tröttheten påmind och jag var så trött så att jag kunde gråta samt så arg (pga tröttheten och brist på skjuts hem) så jag kunde ha klippt till någon. Hehe sånt som häner antar jag. 

 

Idag så har jag varit med pappa, gymmat, ska snart iväg och träffa Jonas för en efterlängtad promenad och ett besök på glassbåten. Sen ikväll så blir det att träffa Elin. Gäller att ta vara på tiden är jag jobbar i Rättvik, dagarna bara flyger förbi. 

 

Men nu vet ni att jag lever i alla fall, ha det!!

  


 

 

Likes

Comments

Everyday life
Hej på er babes! Ledsen för en dålig uppdatering den senaste veckan, men är på semester i Grekland och bloggen är inte precis prio 1. Men å andra sidan så är Wi-fi förjävla kasst det med. Hursomhelst, hoppas ni kan ha överseende med detta. Hittills så har vi bara solat, tagit det lugnt, utforskat klippor, ätit en massa god mat och solat ännu mer. Imorgon ska vi på jeepsafari och på torsdag är det shopping som gäller. Hoppas ni har det bra, vi hörs! ❤️

 

Likes

Comments

Everyday life
Andra dagen på jobbet och det börjar rulla på, någorlunda i alla fall. Så himla mycket nytt att ta in och lära sig såhär i början men det kommer bli bättre med tiden antar jag. Idag efter jobbet så kom jag hem (obviously), käkade, sov ett tag eftersom den här jävla förkylningen inte vill ge med sig.. Sen så har jag packat klart det mesta inför Grekland, bara lite småfix kvar nu sen så!!

 

Ha det!!

 

 

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Första måndagen på den här sommaren och jag har avklarat min första dag på jobbet. Idag så hade vi introduktionsdag, rundvandring på de två campingarna, lära oss hur man sköter kassor, bokningar och en massa annat som hör till. Det gick bra tycker jag trots att jag är superförkyld och skulle nog ha behövt stanna hemma och vila upp mig ordentligt, men ska lägga mig i tid ikväll och så får jag hoppas på att det blir lite bättre.

 

Mer än det så har jag inte så mycket mer att säga om dagen, var till Mora en snabbis och fixade lite euro och lite medicin som kommer att behövas inför resan. Snart bär det äntligen av!!

 

Ha det!

  

Likes

Comments

Everyday life
Verkligheten börjar sakta men säkert att sjunka in, jag har tagit studenten. I augusti så kommer jag inte återvända till S:t Mikaelsskolan, om allt går som planerat så kommer jag förhoppningsvis att förbereda mig inför en flytt då. Jag kommer att förbereda mig inför ett nytt äventyr, ett nytt kapitel i boken om mitt liv. Gårdagen var så känsloladdad, glädjen och ångesten låg som en dimma i luften när vi satt på Mora Parken för att äta lunch. Att säga hejdå till min lärare i juridik var svårt, hon som har trott på mig och genom sin undervisning verkligen fått mig att inse att det är just juridik jag vill hålla på med, jag har valt rätt. 

 

Champangefrukosten, kyrkan, lunchen på Mora Parken, Studentmarschen, mottagningen i Tingshusparken, åka flak, studentskivan, studentfesten. Helvete så kul det var, denna dag kommer jag aldrig att glömma. När Parken stängde och det var dags att gå hem så hamnade jag och mina vänner på en brygga i närheten, känslorna kom ikapp och tårarna gick inte att hålla tillbaka. Det var så fint. Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte såhär. "Nattens tårar skvallar om att vi älskat varandra mer än vi trott" så skrev en av mina vänner på Twitter idag, och jag kunde inte sagt det bättre själv. Dessa människor har gjort de här tre åren oförglömliga och jag kommer alltid att se tillbaka på dem med glädje. Vi satt där länge, solen började till och med att gå upp när jag satt i en av mina bästa vänners knä och höll om honom som om det gällde livet. För just då kändes det så, som om vi aldrig mer skulle se varandra igen. Vi började prata gamla minnen, vi blandade skratt med tårar, ångest med glädje. Jag är den lyckligaste människan någonsin, för jag kan kalla er mina vänner.

 

Men idag när jag vaknade så kunde jag inte undgå att känna att något ändå fattades, ett tomrum i mig. Idag så satt vi på pizzerian och pratade om gårdagen, precis som vanligt. Men jag undrar verkligen när det kommer att hända igen. Det där officiella snacket om vad som hände kvällen innan. Jag har sagt "vi ses" och "lycka till" till några vänner idag, jag vet inte när jag kommer att se dem igen. Det gör så ont i mig att inte veta. Men jag kan inte göra så mycket annat än att hoppas att vi en dag kommer att ses igen och att allt kommer att vara som vanligt.

 

 Men oavsett om jag vill eller inte så är kapitlet är avslutat och det är dags att vända blad. Det är dags att lämna den trygga hamnen som jag befunnit mig i så länge och segla ut på okänt hav. Jag vet inte vad som kommer att hända i framtiden, precis som resten av er, jag kan bara föreställa mig den. Jag antar att det är dags att växa upp nu, kliva in i den så kallade vuxenvärlden på riktigt. 

 

Mina älskade vänner, tack för dessa tre år. Vi kommer aldrig någonsin behöva säga hejdå, utan det kommer räcka med vi ses, för det kommer vi att göra, det är jag säker på. Lycka till i framtiden, våga chansa, våga misslyckas, våga älska, våga säga nej, våga säga ja. Jag vet inte mycket, men det jag vet är att forever börjar här. 

Likes

Comments

Everyday life
Igår var det äntligen min tur att ta studenten. Fick dela denna dag med mina allra bästa vänner och min familj, det kunde verkligen inte blivit bättre. Tack för dessa tre underbara år<3 

 


 


 
 


 

 Likes

Comments

Music
Tre dagar in och jag börjar känna mig så jävla lagom sliten, men det får man fan ta. Den här veckan kommer aldrig mer att komma tillbaka. Igår så var vi några som grillade hemma hos Inez och ikväll så ska vi tjejer i klassen äta tillsammans på O'Learys. Har inget mer att säga, ledsen att jag är kass på att blogga men förhoppningsvis så förstår ni. Ha det!!

 

(officiella låten för studenten, i alla fall för min del)

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Så var studentveckan äntligen igång! Idag så startade vi dagen med att dela ut klassnomineringarna, jag blev klassens gold digger haha. Sen så tävlade vår klass i trekamp sen så gick vi runt och spelade musik i hela skolan, bra start helt enkelt! Nu ska jag ta och vila up mig lite inför kvällen då det är klassfest som gäller, ha det!!

  

Likes

Comments