Header

Everyday life
Hej på er! Som sagt, stor frånvaro här på blogge men jag har mina anledningar. Så sjukt mycket plugg just nu och en massa annat runtom så bloggen har fått lida dessvärre. Men är förhoppningsvis slut på det nu! Igår så firade jag och Johanna vår "påhittade" två-årsdag. Vi blev vänner någon gång i oktober första året på gymnasiet, förra året så firade vi i Stockholm med Black Veil Brides och igår så firade vi med drinkar. 

 

Kommer aldrig finna ord som räcker till att förklara hur extremt lycklig jag är över att ha denna människa i mitt liv. Som stöttar mig oavsett hur dumma mina beslut är, vänder jag mig om så står hon alltid bakom mig, faller jag så är hon där och hjälper mig upp. Om så världen skulle falla i 1000 bitar (vilket det ibland har känts som att den har gjort) så skulle det inte spela någon roll, för så länge vi har varandra så ordnar det sig alltid. 

 

  

Likes

Comments

Music
Extrem frånvaro från mitt håll här på bloggen, ber om ursäkt. Men för att kompensera det så delar jag med mig av en av mina absoluta favoritlåtar för tillfället. Definitivt en av de bästa låtarna från Bring Me The Horizon någonsin.

 

 

Likes

Comments

Everyday life
Var och kollade på den nya filmen av Hunger Games igår, Jesus Christ.... DEN VA SÅÅÅÅ BRA. Helt ärligt no joke, ni måste sen den! 

 

Just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik samtidigt som jag försöker att vara så utförlig och nyanserad som möjligt på en hemtenta vi har fått i Filosofi. Passar på att få så mycket gjort som möjligt nu när jag ändå har lite ork till att få något gjort. Är relativt säker på att den kommer försvinna så fort jag öppnar någon av katalogerna som kom med posten idag. Sånt som händer, what to do. 

 

Nej som sagt, katalogerna och min bristande lust för att plugga väntar. Hoppas att ni alla får en bra tisdag!

 

  


 

Likes

Comments

Music
Så var den här helgen över, alltså det är måndag, sen helt plötsligt är det fredag och så sitter man där sen på söndagen och har ångest och undrar vart fan alla andra dagar tog vägen? Har suttit och skrivit på mitt gymnasiearbete ett stund nu på kvällen, ifrågasätter fortfarande vafan jag håller på med ens. Har varit till gymmet en vända, försöker träna utifrån bästa kapacitet och det kommer troligen sluta med att jag kommer att se ut som en sån som kör på "skip legday everyday" innan mitt knä är helt. Oh well, bättre än ingenting iallafall.

 

Nu vecka nya möjligheter imorgon *ba dum tss* Tre veckor kvar till lov nu, om man överlever så länge vill säga. Risken finns ju att man snart böra sjunga på sista versen i och med att lärarna inte verkar förstå att vi faktiskt har flera kurser och inte bara den som de undervisar i. Lovely.

 

Nog med gnäll nu för idag, återkommer troligen med mer inom de närmsta dagarna. Tills dess, så får ni ha det så bra!!

 

 


 

Avslutar det här inlägget med Love Antell, som jag började lyssna på idag pga så honom på Så Mycket Bättre igår. Vart har denna människa varit hela mitt liv? 

Likes

Comments

Music
Äntligen är den här, musikvideon till en av de bästa låtarna på hela Fulkultur. Älskade Thomas, jag har skrivit det här flera gånger, men du är helt fantastisk. 
 

 " ”Forever Young” är en hyllning till naiviteten och alla misslyckade kärlekshistorier från tonåren – när allt är vackert och åt helvete på samma gång. Det är kanske den låt som bäst sammanfattar vad mitt senaste album är och handlar om. Det som bara blir till, det som vågar ta plats, det som låter lusten styra och det som struntar i regler om rätt och fel, eller fint och fult."

- Thomas Stenström

 

 
 
 
 
 

Likes

Comments

Everyday life
Annorlunda emn helt okej dag idag, började 8 sitället för 1 eftersom vi hade "test NP" i svenska. Skulle sitta och skriva ett PM på ca 600-900 ord som inte ens betygssätts, värt. Efter det så åkte jag och Irre ner på stan och fikade på Kaffestugan. Är evigheter sen vi umgicks sist så vi hade en hel del att ta igen. Fler vänner som Irre behövs, en sån som man inte behöver prata med eller träffa hela tiden. Men när man väl gör det är det som att ingen tid har passerat alls, allting är som det brukar. Sen fick jag även lov att ta mig en vända till Orsa till farmor och farfar och hämta nyckel eftersom jag hade glömt min imorse så var jag utelåst när jag kom hem, oh joy. Men å andra sidan så är det inte helt fel att åka bil och lyssna på musik heller.

 

Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag, vi hörs!

 

 
 

 


Likes

Comments

Everyday life
Jag tänker ta en stund till att återigen hylla en av de mest fantastiska människor som någonsin har vandrat på denna jord, Kristian Gidlund. Livet togs ifrån dig alldeles för tidigt, du var så ung men ändå så pratade du om livet som om du redan hade levt klart det och var redo att dö av ålder. Men du blev bara 29 år. Jag önskar att jag hade upptäckt dig och din blogg när du fortfarande var vid liv. Önskar att jag hade kunnat mejlat dig och tackat dig och att det på något sätt hade gett dig lite mer styrka att fortsätta kampen en lite längre stund. Jag hoppas att vi kommer mötas på andra sidan en dag, och då ska jag gå fram till dig och tacka dig. Tacka dig för att du fick mig att se på livet ur ett annat perspektiv, och liksom bli mer tacksam. Så vi kanske ses en dag Kristian, då jag en stilla natt lämnar mina nära och kära efter att ha levt ett långt och lyckligt liv. Jag ska gå mot elden på berget och känna hur ett nytt äventyr närmar sig. 

 

  

 

 

"Och jag hoppas att vi hade kunnat prata om ditt brustna hjärta. För ett sådant kommer du få. Det hör livet till. Men du, min underbara. Det går över. Även sänkta hjärtan läker."

 

(Kristian i inlägget: Till mitt barn i drömmarna. Han skriver om sin kärlek till sitt barn han aldrig fick)

Likes

Comments